Marquardt devine partener al cursei TeamRun la MIS 2019

Povești alergători Maratonul Internațional Sibiu
martie 12, 2019

„Este imposibil să nu fii impresionat de pasiunea pe care o pun participanții și organizatorii în Maratonul Internațional Sibiu – atât în partea sportivă, cât și în sprijinirea cauzelor sociale. Foarte mulți dintre angajații noștri se alătură în fiecare an celor câteva mii de alergători înscriși la diverse probe, așa că a fost un pas firesc să implicăm și compania noastră ca partener al probei Marquardt Team Run (ștafeta 4 x 5,3 km)”, Mourad Halilou, Manager General al Marquardt România

Începând cu acest an, Marquardt se alătură familei maratonului de la Sibiu, ca partener al cursei de ștafetă (4×5,3 km), care de anul acesta devine Marquardt TeamRun.

Spiritul de echipă este esențial la această cursă ce poate fi câștigată doar atunci când fiecare dintre membrii ștafetei reușește să obțină cel mai bun timp pe segmentul său de traseu. Cursa pune în competiție echipe de 4 alergători ce vor parcurge distanța de semimaraton (21km) sub formă de ștafetă. Ultimul dintre alergători va purta cipul de cronometrare și va oferi numele echipei câștigătoare. Fiecare alergător va avea o experiență diferită, fie că e vorba de suișurile și coborâșurile din Orașul de jos, de umbra Parcului Subarini, compania animalelor din Grădina Zoologică sau decorul feeric din Muzeul ASTRA.

Pentru mai multe detalii legate de Marquardt TeamRun, vizitați pagina cursei.

Ne bucurăm să putem crește această cursă a echipelor alături de Marquardt. Împreună suntem mai puternici!

Înscrieri alergători