Înscrieri Voluntari de cursă lungă, ed. 1

Căutăm 9 alergători de ștafetă pentru trei alergători-eroi!
martie 28, 2018
Cum a fost la Crosul Voluntari de Cursă Lungă, ed. 1?
mai 3, 2018

O parte din armata noastră de VolunȚari, de la Maratonul International Sibiu 2017. Foto: Gabriela Cuzepan

Duminică, 29 aprilie, aducem sub lumina reflectoarelor două lucruri foarte importante pentru noi –  voluntarii și grija pentru natură –, în cadrul primei ediții a Crosului Voluntari de Cursă Lungă!

De-a lungul anilor, am încercat să păstrăm cu atenție fiecare număr de alergător sau medalie neridicată sau rămasă în plus. Le-am plimbat din cutie în cutie, dintr-un colț în altul, mereu cu gândul că, într-o zi, le vom da altă viață. În același timp, ne-am întrebat de nenumărate ori: oare cum o fi să-i vedem pe volunțarii noștri de la Maratonul Internațional Sibiu, făcând schimb de roluri cu alergătorii?

În acest an, îmbinăm cele două doruri și dăm startul Crosului Voluntari de Cursă Lungă!

Foto: Iulia Nicodin

Pe parcursul a 5 km, voi, voluntarii, vă veți bucura de o alergare plină de voie bună pe aleile răcoroase ale Parcului Sub Arini, fiind încurajați și sprijiniți de cei cărora le dădeați aripi de obicei. Mai mult decât atât, veți lăsa urme pentru o cauza bună – „reciclarea”: veți purta unul dintre cele 200 de numere din anii anteriori, iar la linia de Finish veți fi așteptați de o medalie de la una din edițiile precedente ale maratonului! Mai știți care erau modelele? Dincolo de euforia momentului, cei mai buni vor primi și premii, inclusiv, unele meșterite cu drag de către prietenii de la Asociația Tonal.

Menționăm că, alături de voluntarii din familia extinsă a maratonului, invităm să participe orice voluntar care, în ultimul an, a pus umărul la construirea unui Sibiu mai puternic.

 

Când? 29 aprilie, între 10:00 și 12:00.

Unde? Startul se va da în fața Stadionului Municipal și va purta pașii prin oaza Parcului Sub Arini. Doritorii pot vedea traseul complet aici.

Cum te înscrii? Înscrie-te aici, completând formularul până pe 27 aprilie. Avem 200 de locuri!

 

Pentru că, dacă nu ați fi, nenumărate lucruri nu s-ar mai povesti!