„Împreună de 4 ani”

Căutăm SuperVoluntari pentru Maratonul Internațional Sibiu 2018
mai 4, 2018
Restricții de trafic în cadrul Maratonului Internațional Sibiu 2018
mai 21, 2018

Foto: Ștefan Dragomir

Pas cu pas, ideea (Semi)Maratonului a strâns în jurul său visele ambițioase ale membrilor comunității de a-și uni forțele, speranțele, fricile și de a lăsa urme împreună pentru un oraș mai bun. În timp, s-au legat prietenii strânse și parteneriate de durată, care ne-au ajutat să ajungem în punctul unde suntem astăzi. Unul dintre partenerii de tradiție, pe care ne bucurăm să-l avem alături deja de 4 ani, este Takata, care de anul acesta aleargă sub denumirea de Joyson Safety Systems și va ține pumnii celor 536 de curajoși care au acceptat provocarea de a alerga SemiMaratonul Joyson Safety Systems.

 

„Atunci când vine vorba despre proiecte pentru care merită să lupți, oameni motivați și implicare Takata și KSS au răspuns întotdeauna DA. Responsabilitatea socială și valoarea vieții umane au constituit întotdeauna valori fundamentale în viziunea companiilor noastre. Aceste deziderate s-au regăsit în ultimii 4 ani în organizarea Maratonului Internațional Sibiu.

În strânsă colaborare cu organizatorii evenimentului am reușit să sprijinim cauze nobile, menite să transforme niște povești frumoase în realitate. Cu fiecare kilometru alergat, participanții noștri sprijină proiecte în domenii care susțin sănătatea, educația, protecția animalelor și responsabilitatea socială.

An de an mai realizam un vis, două, trei… ÎMPREUNA!

Sunt pași înainte pe care îi facem cu dârzenia și încăpățânarea celui care iese învingător. Anul 2018 înseamnă alți pași înainte alături de aceeași comunitate – de data aceasta având în spate o noua echipă.

Vom alerga pentru sub denumirea de JOYSON SAFETY SYSTEMS!

Suntem tot noi dar mai ambițioși, mai determinați și mai puternici ca niciodată.”

 

Mulțumim pentru încrederea acordată în acești ani și mult spor în continuare. Ne vedem în 26 mai!