Gift Art Sibiu – pasiune pentru flori, implicare în comunitate

Podiumul cauzelor care au strâns cele mai multe fonduri și proiectele care au încă nevoie de noi
iunie 2, 2016
Momentul susținătorilor! Diplome și medalii pentru alergători
iunie 15, 2016

Ne-am alăturat acestei minunate echipe din dorința de a fi mai aproape de comunitatea sibiană și de a contribui cumva la tot ceea ce înseamnă Semimaratonul Sibiului!

La fiecare ediție de Semimaraton, există un grup de oameni (pe care nouă ne place să îi numim familia extinsă a evenimentului) care ne sunt alături și ne sprijină cu toate puterile: fie prin sponsorizări, fie prin prezență și ajutor, atunci când nu mai avem mâini disponibile.

Unul dintre acești parteneri, deja de tradiție, este Gift Art Sibiu. Gift Art Sibiu oferă aranjamente florale câștigătorilor noștri de trei ediții consecutiv – la ediția din 2016, au muncit noaptea de dinaintea evenimentului pentru ca sâmbătă să primim multe buchete frumoase pentru cei mai rapizi alergători adulți și coronițe vesele pentru alergătorii juniori.

Semimaraton2016_Sibiu_©GinfaleanOvidiu_177

credit foto: Ovidiu Gînfălean

Gift Art Sibiu este o un butic floral situat în Orașul de Jos, la câteva minute de centrul orașului (strada 9 Mai, nr 45, Sibiu), de unde poți achiziționa minunății de aranjamente florale.

“Gift Art Sibiu a împlinit anul trecut în decembrie 1 anișor. Cu aceasta ocazie am demarat campania <Învață să dăruiești flori> prin care am promis să dăruim săptămânal, cuiva pe stradă, un buchet de flori. Până acum am reușit sa ne ținem de promisiune chiar dacă uneori ne este foarte greu sa ne facem timp pentru asta. Pe lângă Semimaraton Sibiu, ne implicam și în alte proiecte care se întâmplă în Sibiu. Ne place Sibiul și vrem să fim alături de comunitatea locală cum știm noi mai bine…cu flori!”

GaS-logo

gift art sibiu

credit foto: Gift Art Sibiu

Oana Jurj, mintea întreprinzătoare care stă în spatele Gfit Art Sibiu aleargă de 4 ediții la Semimaraton. Anul acesta, a îmbrăcat mantia de fundraiser și cu mult efort dar și susținere din partea apropiaților și prietenilor, a reușit să ajungă pe podiumul celor mai harnici fundraiseri ai Semimaraton Sibiu 2016 – a strâns un total de 7665 de lei pentru cauza „Dăm startul în viață”. Felicitări!

“Pentru mine, Semimaraton Sibiu este cea mai bună modalitate prin care pot ajuta, prin care pot contribui la progresul acestei comunități. Este cea mai bună modalitate prin care pot arăta că se poate și prin care pot convinge și alți oameni să încerce să facă bine și să fie buni :). <Dăm startul în viață> este un proiect foarte drag mie care merită fiecare kilometru alergat și fiecare moment în care am simțit că sunt la capătul puterilor și, totuși, am mers mai departe. Realizarea scopului proiectului îmi dă încredere că putem muta munții din loc iar la anul ne vedem tot la START!”

Mulțumim, Oana Jurj și Sibiu Gift Art, pentru sprijin!

david postatny

credit foto: David Postatny