Fii eroul cauzei tale!

Traim ca să mâncăm sau mancăm ca să traim?
martie 10, 2016

În engleză există o expresie – „to go the extra mile” – adică, „a merge o milă în plus”, care în cazul nostru ar fi un kilometru în plus de alergat.

Nu, nu avem de gând să modificăm distanțele de alergare, ci doar să vă povestim despre câțiva oameni speciali care în fiecare an aleg să facă tocmai asta, să-și depășească limitele și nu doar în ceea ce privește alergatul și condiția fizică ci și prin asumarea directă a unor țeluri nobile. În română ar trebui să le spunem „ridicători de fonduri”, fundraiseri. Sunt aceia dintre prietenii noștri care își asumă mai mult decât să alerge cei 4 sau 21 de km (de parcă n-ar fi deja asta o reală provocare), care aleg să iasă din zona lor de confort și să-și convingă prietenii că proiectul pentru care aleargă este important și merită susținut.

Sunt oamenii care cred cu adevărat în ceva (fie că asta înseamnă salvarea pădurilor, protecția animalelor sau echipamente esențiale pentru viața prematurilor), sunt cei care reușesc să transmită mai departe celorlalți din energia lor și dorința de a face bine.

Chiar dacă pasiunea nu poate fi măsurată în numere, nouă ne place să-i sărbătorim, așa că am creat această pagină unde-i puteți vedea pe cei mai activi dintre ei și rezultatele lor: pagina de fundraiseri.

Mai mult decât atât, vrem să dăm posibilitate oricui să-și spună povestea și să-și mobilizeze prietenii pentru proiectele în care cred.

Dacă vreți să ajutați mai mult cauza pentru care alergați, setați-vă un obiectiv de strângere de fonduri și deveniți fundraiser! Puteți face asta, fie la înscriere, bifând casuța „Vreau să devin fundraiser”, fie dacă sunteți deja înscris ca alergător, folosind pagina de înscriere fundraiser. Aici vă puteți încărca o poză și un text prin care să povestiți lumii de ce vreți să strângeți bani. La final veți primi o adresă unică, cu o pagină personală, pe care o puteți share-ui pe facebook sau trimite prietenilor și colegilor de serviciu pe e-mail. Simplu.

Dacă aveți probleme cu pagină voastră, ne puteți contacta pe [email protected]

Cine se mai pune în mișcare?