Detalii ridicare kituri participare

SIBIU – gifts, tours and crafts alături de SemiMaraton Sibiu
mai 22, 2015
Noi înscrieri pentru Cursa Copiilor
mai 26, 2015

NIK_5967_AU

Mai sunt doar 4 zile până ce Sibiul se va pune din nou în mișcare la cea de-a IV-a ediție a SemiMaraton Sibiu!

Până atunci însă, iată detaliile legate de ridicarea kiturilor de participare și despre trasee:

Kiturile de participare

 • Kiturile de participare se vor ridica vineri, 29 mai în intervalul orar 10:00 – 20:00 din Piața Mică, nr. 3 (de la Sibiu – Gifts, Tours & Crafts – harta poate fi vizualizată aici.
 • Pentru a evita situațiile nedorite (aglomerația sau chiar întârzierea startului) DOAR alergătorii care NU LOCUIESC ÎN ORAȘUL SIBIU vor putea să ridice kiturile în dimineața competiției, în intervalul 08:00 – 08:30, din zona de Start/Finish situată în Piața Mare.
 • În kitul de participare sunt incluse: tricoul competiției, numărul cu cipul de cronometrare, o listă cu informații utile pentru ziua competiției.
 • Ridicarea kitului se poate face doar pe baza unui document de identitate valid, și a declarației pe proprie răspundere. Alergătorii minori vor prezenta acordul părintelui/tutorelui legal.

Recomandare:  Dacă ești din Sibiu, îți recomandăm să încerci să vii să îți ridici kitul la o oră convenabilă ție, ținând cont și de faptul că de obicei punctul este aglomerat în perioada prânzului și după ora 16:30 după-masa. De asemenea, dacă ai posibilitatea să vii cu declarația (sau acordul, după caz) completată poți să scutești timp la ridicarea kitului.

Trasee
Pe traseele pentru cursele de semimaraton și cros, vor fi amenajate 5 puncte de revitalizare: la 0/21 km (zona de Start/Finish), 3 km, 5 km, 10 km si 15 km.

Punctele de schimb pentru ștafete sunt: Bld. Victoriei (Primăria Veche) (pentru ștafeta de 4×5,2km), în zona parcului de joacă din apropierea str. Ludoș (pentru ștafeta de 4×5,2km și ștafeta de 2x10km), Muzeul Civilizație Populare Tradiționale ASTRA – zona transporturi (pentru ștafeta de 4×5,2km).

Alte informații utile:

 • Startul curselor de semimaraton (inclusiv ștafete) și cros se va da sâmbătă dimineața, la ora 9:00, în Piața Mare;
 • Îți recomandăm să fii prezent/ă în zona de Start/Finish, echipat/ă corespunzător alergării,  cel mai târziu la ora 08:40 pentru că înaintea startului am pregătit o sesiune de încălzire, necesară pentru o alergare bună.
 • E obligatoriu să porți numărul de concurs pe care l-ai primit în kitul de participare. Numărul se poartă în față, pe tricou, pantalon sau șort. Pe spatele numărului este atașat cipul de cronometrare. Te rugăm să nu dezlipești acest cip pentru că locul tău în clasament este determinat cu ajutorul său. Transferarea numărului de concurs către o altă persoană nu este permisă, atrăgând după sine descalificarea. Numerele verzi sunt aferente alergătorilor de la semimaraton, cele roșii sunt pentru alergătorii de la cros, iar cele albastre pentru ștafetă.
 • Traseele ambelor curse sunt marcate corespunzător astfel încât să îți fie ușor să te orientezi pe traseul cursei tale. Există un moment în care traseele se despart. Te rugăm să fii atent/ă la marcaje și la indicațiile voluntarilor și să urmezi traseul cursei tale. Culorile de pe numerele participanților îți pot fi de asemenea de ajutor la acel moment.
 • Există puncte de revitalizare amenajate pe traseu (la km 0/21, 3, 5, 10, 15). Te încurajăm să bei apă și să consumi fructe în măsura în care simți nevoia să faci acest lucru.
 • Ne dorim o cursă cât mai sigură și fără incidente așa că pe traseu există în jur de 200 de voluntari, inclusiv voluntari SMURD, un echipaj al Ambulanței și echipaje ale Poliției, Poliției Locale și Jandarmeriei.
 • În cazul apariției oricărei probleme pe parcursul cursei, te rugăm să te adresezi celor mai apropiați voluntari.

Alte facilități pe care le punem la dispoziție sunt:

 • Un punct de păstrare valori, în zona de Start/Finish, unde, pe baza numărului de concurs, îți poți lăsa obiecte personale pe care nu le poți lua cu tine în cursă.
 • În zona Pieței Mici există toalete publice în apropierea Podului Minciunilor (locația exactă este marcată pe hartă)

Spor la antrenamente și vă așteptăm la START!

sigle-mail