Detalii Maratonul Continental

„Mentalitatea de învingător, solidaritatea și încrederea sunt trei dintre valorile companiei noastre, care coincid cu valorile Maratonului Internațional Sibiu. În 2016 am fost compania care a avut cei mai mulți participanți, astfel că, începând cu 2017 am decis să ne implicăm mai mult în eveniment și, ca urmare, am devenit sponsorul principal al cursei de maraton. Maratonul Continental este o cursă plină de energie, pentru oameni care apreciază sportul și au un stil de viață echilibrat“, Oswald Kolb – managerul locației Continental din Sibiu.

 

Distanță: 42,19 km

Data desfășurare: 29 august

Punct de start/finish: Piața Mare, Sibiu

Termen limită înscrieri:  11 mai

Ora startului: începând cu ora 8:00

Timp limită: 6 ore

Taxa (donație) participare cursă fizică:   135 lei

Nr. maxim participanți cursa fizică:   100 

 


Traseu propus, Maratonul Continental 2020*

*Traseul va fi publicat în variantă finală după obținerea tuturor avizelor necesare din partea autorităților publice locale

 

START: Piața Mare – Nicolae Bălcescu – Bd. Victoriei – Parcul Sub Arini – Valea Aurie – Zoo – Muzeul Satului – Pista de biciclete – Pădurea Dumbrava – DJ 106 D – Sibiu str. Valea Aurie – Biserica Valea Aurie – Zoo – Muzeul Satului – Pista de biciclete – Pădurea Dumbrava – DJ 106 D – Sibiu str. Valea Aurie – Biserica Valea Aurie – Aleea Călăreților – Parcul Sub Arini – Bd. Victoriei – Nicolae Bălcescu –  Piața Mare – FINISH 

Click pe imagine deschide harta interactivă (Runkeeper)

 

 

Start individual

Participanții vor porni in cursă individual, la un interval de 20 de secunde. Ora de start a fiecarui concurent va fi stabilită în funcție de timpul de parcurgere al cursei pe care fiecare concurrent este obligat sa îl menționeze în formularul de înscriere.


Termen limită înscrieri

Termenul limită pentru înscrieri este 17 august 2020, ora 23:59, dată până la care este necesară și confirmarea plății taxei de participare. Înscrierile neconfirmate (neachitate) în decurs de o săptămână de la data înregistrării vor fi șterse automat.

Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare a alergătorilor la Maratonul Internațional Sibiu din acest an.

 

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne poți contacta pe [email protected].