De 8 ani învingem fricile alături de Visma

De 3 ani lăsăm urme la maraton alături de Continental
mai 3, 2019
Decathlon devine partener al Curselor copiilor
mai 10, 2019

Oameni faini, activi și implicați se adună împreună la această sărbătoare a comunității sibiene unde își pun la încercare voința pentru proiectele care contează. Ne bucurăm să fim parte din Maratonul Internațional Sibiu ca partener principal, pentru al cincilea an la rând, și să sprijinim dorințele sibienilor pentru un oraș mai frumos. Crosul Visma, cursa cea mai populară a evenimentului, este dovada că oricine își poate depăși limitele”, Sorin O. Rotariu, Manager General Visma în România

 

Visma este alături de noi și ne ajută să dezvoltăm comunitatea deja de 8 ani, de când încă eram o mână de alergători, iar de 5 ani este partener principal al evenimentului.

Crosul Visma este pentru cei care cred că nu se împacă prea bine cu alergatul, dar se ambiționează să-l parcurgă pentru cauza preferată, pentru cei care n-au mai alergat de pe băncile școlii și ai căror cea mai bună prietenă e canapeaua. Pentru cei care simt că orice pas este o provocare, dar care înving orice frică, orice durere.

Participanții care aleg crosul au parte de unul din cele mai provocatoare și faine trasee: iau la pas străduțele înguste ale Sibiul vechi, urmăriți de faimoșii ochi ai orașului și vegheați de turnurile mărețe, dar se bucură și de aleile Parcului Cetății.

Pentru mai multe detalii despre Crosul Visma, vă rugăm să aruncați un ochi peste pagina cursei.

Mulțumim pentru tot sprijinul din acești ani, Visma. Și sperăm să fim cât mai mulți învingători și de data aceasta!

Înscrieri alergători