De 3 ani lăsăm urme la maraton alături de Continental

De 2 ani ne depășim limitele alături de Zacaria la cursa de 10k
mai 2, 2019
De 8 ani învingem fricile alături de Visma
mai 7, 2019

„Mentalitatea de învingător, solidaritatea și încrederea sunt trei dintre valorile companiei noastre, care coincid cu valorile Maratonului Internațional Sibiu. În 2016 am fost compania care a avut cei mai mulți participanți, astfel că, începând cu 2017 am decis să ne implicăm mai mult în eveniment și, ca urmare, am devenit sponsorul principal al cursei de maraton. Maratonul Continental este o cursă plină de energie, pentru oameni care apreciază sportul și au un stil de viață echilibrat“, Oswald Kolb, managerul locației Continental din Sibiu.

 

Deja de 3 ani, împreună cu cei mai temerari alergători lăsăm urme alături de Continental Sibiu. Maratonul Continental este pentru cei care adoră provocările și pentru care să alergi 42 km este un bun prilej de a-ți chestiona limitele. Știm că nu e ușor să-l parcurgi, dar știm și că pot să-l termine mai mulți decât au încercat până acum.

În 2019, facem și noi un efort extra și venim în întâmpinarea celor care aleg cursa de maraton  și oferim premii celor care scot cei mai buni timpi.

Feminin Masculin
Locul 1 2000 lei 2000 lei
Locul 2 1200 lei 1200 lei
Locul 3  750 lei  750 lei

 

Cursa are poate cel mai provocator traseu dintre maratoanele de șosea din țară: pleacă din buricul Sibiului, trece în grabă prin orașul de jos și ajunge până pe dealurile spectaculoase de la Rășinari și Poplaca. Nu lipsesc din peisaj nici deja celebrii tigri din Muzeul Astra.

Pentru mai multe detalii despre Maratonul Continental, aruncați un ochi peste pagina cursei.

Ne bucurăm să fim împreună în această luptă și în acest an, și sperăm să fim cât mai mulți.

Mulțumim pentru încrederea acordată, Continental! Împreună suntem mai puternici.

Înscrieri alergători