De 2 ani ne depășim limitele alături de Zacaria la cursa de 10k

1 lună până la maratonul cu cel mai neplictisitor traseu
mai 1, 2019
De 3 ani lăsăm urme la maraton alături de Continental
mai 3, 2019

„Stă în puterea fiecăruia dintre noi să aducem o schimbare, cât de mică, în comunitatea în care trăim. Maratonul Internațional Sibiu este un eveniment special tocmai pentru că oferă oricui șansa de a se implica și de a susține o cauză după propriile posibilități, fie că vorbim de voluntari, susținători sau alergători. Ne bucurăm să luăm startul în calitate de parteneri și la ediția din acest an și sperăm să ni se alăture câți mai mulți în această cursă”, Jonathan Diamantino, CEO Zacaria

 

Pentru al doilea an consecutiv, Zacaria este alături de noi și de cei care vor să-și depășească limitele și să iasă din zona de confort. Zacaria 10k este alegerea perfectă pentru cei care cred că să alergi 5km e prea puțin, dar mai au nevoie să-și facă încălzirea pentru 21 de km. Traseul duce alergătorii pe ulițele pline de istorie ale orașului de jos și îi răsplătește și cu aleile umbroase ale parcului Sub Arini.

Ne bucurăm să continuăm împreună lupta cu fricile și comoditatea și în acest an și sperăm să ni se alăture cât mai mulți participanți la această cursă.

Pentru mai multe detalii despre Zacaria 10k, vizitați pagina cursei.

Mulțumim pentru încrederea acordată, Zacaria! Împreună suntem mai puternici!

Înscrieri alergători