CsodaVár = Castelul Miraculos – Centru Interactiv de Educație Non-formală

Inimi sănătoase – Spitalul Copiilor Sibiu
februarie 20, 2018
Cu Drag, pentru Barza Albă
februarie 20, 2018

CsodaVár = Castelul Miraculos este un concept deja funcțional care trebuie dezvoltat. Se dorește, prin acest proiect revitalizarea locației de funcționare și extinderea activităților, atragerea unui grup mai mare de copii beneficiari și crearea unui loc de muncă pentru o persoană. Proiectul se desfășoară pe strada Berăriei, la sediul Centrului Cultural Maghiar, este unul de succes și atrage copii din Sibiu, din medii și grupuri sociale diferite, care interacționează plăcut și educativ în acest loc. Impedimentul major este acela că, datorită funcției sediu și birou de lucru cu bibliotecă a locației, aceasta este necorespunzătoare activităților deja existente (acestea fiind organizate în condiții destul de improprii) cât mai ales nu se pot extinde și dezvolta altele noi, cerute și dorite de copii și părinți.

 
5887 RON
Suma incasata
6142 RON
Promisa96%
 
6142 RON
Suma promisa
9600 RON
Target64%

Proiectul a fost implementat în 2017 cu mijloacele, infrastructura și dotările avute la dispoziție. Programul a prins contur și este foarte atractiv pentru publicul țintă avut în vedere, dar s-a și dezvoltat foarte rapid și a devenit cunoscut, vizitat de mulți copii și tineret decât s-a avut în vedere la început. Conducerea Asociației HID a decis că biroul de lucru se poate transforma astfel încât să asigure un mediu mult mai propice pentru acest tip de activități. Pentru aceasta a și decis ca mare parte din resursele existente și atrase începând cu anul 2018 să fie orientate câtre dezvoltarea acestui proiect.

Activitățile efective se desfășoară sub îndrumarea unor cadre didactice și persoane pregătite profesional care au o viziune bine conturată și care se vor dedica proiectului atât din punctul de vedere al derulării cât și în atragerea de fonduri necesare. Majoritatea resurselor financiare sunt necesare pentru a revitaliza locația existentă, dotări specifice, funcționare și pentru resursa umană (o persoană angajată) dedicată proiectului, cu rol de administrare și asigurarea funcționării minim 20 ore pe săptămână.

Castelul Miraculos este un loc interactiv pentru copii în care se defășoară activități educative, de formare a unor deprinderi nespecifice învățământului formal, de dezvoltare personală prin teatru, activități interactive de timp liber, etc. Totodată, dorim să dezvoltăm acest Centru Interactiv de Educație Non-formală în direcția unor cursuri pentru copii și tineret de limbi străine (mai ales limbile germană, engleză și maghiară) și de utilizare inteligentă, practică și utilă a sistemelor noi de calcul și comunicare – acestea le dorim extinse și pentru persoane adulte.

Mai ales pentru copiii și tineretul comunității maghiare din Sibiu și împrejurimi acest proiect va asigura un loc atractiv și deosebit activităților non-formale și inovative de dezvoltare personală și educație. Centrul va deveni unul modern care va oferi confortul și dotările necesare bunei funcționări a unui astfel de proiect. Locația se va transforma într-un spațiu frumos și modern amenajat, cu dotări, echipamente și tehnologie moderne, actuale. O astfel de redecorare și retehnologizare a locației va asigura o și mai mare atractivitate proiectului și se va putea implementa pentru un număr mai mare de beneficiari nu doar din comunitatea maghiară.

În acest moment sunt 36 copii înscriși la programele existente. Aceștia parvin de la secțiile maghiare din Sibiu – grădiniță și clasele primare - și din familii mixte din oraș sau împrejurimi care doresc copiilor proprii învățarea unor deprinderi lingvistice maghiare într-un mod activ și atractiv, deosebit față de cursurile obișnuite. Totodată vin aici copii ai căror părinți cred în educația non-formală și influența benefică a acesteia în dezvoltarea personalității și deprinderilor deosebite ale copiilor. În urma implementării acestui proiect dorim să triplăm numărul beneficiarilor direcți ai acestor proiecte non-formale de dezvoltare, cunoaștem faptul că în Sibiu și împrejurimi doar din punctul de vedere al familiilor maghiare și/sau mixte există cel puțin 150 de copii și tineri cărora ne putem adresa. Ținta noastră pentru anul 2018 este de a dubla, cel puțin numărul actual, urmând ca până la sfârșitul anului 2019 să putem spune că cel puțin 90% dintre aceștia – adică peste 120 ca număr - au trecut pragul Centrului măcar pentru a participa la un proiect/program.

Ne propunem 4 obiective mari, bineînțeles cu mici retușrui funcție de rapiditatea implementării și dorim să rămânem permanent flexibili și orientați pe cerea venită dinspre beneficiari.

 1. Reorganizarea, remobilarea locației. Pentru acest obiectiv vom aloca primele resurse, deoarece este foarte important să oferim, cât mai repede o schimbare vizibilă beneficiarilor proiectului și celor care ne vor susține (să se ducă vesteaJ). Acest obiectiv va fi implementat în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2018.
 2. Dotări și echipamente cu tehnologie nouă, modernă. Acest obiectiv este unul care depinde într-o măsură foarte mare de sumele atrase, funcție de care se vor putea achiziționa diferitele echipamente. Ca termen de implementare, minimul necesar dorim să-l atingem până la finele anului 2018.
 3. Angajarea unei persoane dedicate proiectului cu rol de administrare și asigurarea funcționării cel puțin 20 ore pe săptămână a locației și activităților prezentate.
 4. Dublarea numărului beneficiarilor până la finele anului 2018.

Planul Asociației HID referitor la acest proiect este unul pe termen de 2 ani (2018-2019) și a demarat deja în luna ianuarie 2018. Prin participarea la Maraton Sibiu anumite faze de implementare se vor scurta, chiar se poate realiza integral în acest an. Datorită caracterului non-profit a entității ce implementează proiectul majoritatea fondurilor necesare se vor strânge din activități de fundrising, aplicații proiecte, sponsorizări, donații, resurse proprii, etc. În acest moment avem definit planul de activități, însă termenele depind foarte mult de succesul campaniei de strângere fonduri necesare. În cele de mai jos vom proiecta un scenariu, în viziunea noastră realist, împreună cu succesul avut la Maraton Sibiu.

Ianuarie – februarie: campanie de colectare sugestii pentru remobilarea și dotarea locației (modele, forme, culori, care influențează într-o mică măsură bugetul). Această campanie are și rol de conștientizare și reclamă a obiectivului avut în vedere, totodată de pregătire a campaniei pentru Maraton.

Martie – mai: campanie de strângere de fonduri, inclusiv prin Maraton Sibiu dar și prin alte forme (aplicații cereri finanțare, cereri sponsorizări, etc.).

Iunie – septembrie: achiziții dotări și remobilare locație. Dacă se reușește atragerea întregii sume proiectate se vor achiziționa și echipamentele.

Septembrie: eveniment de diseminare a realizării primului obiectiv al proiectului.

Octombrie: angajarea unei persoane responsabile cu proiectul.

Octombrie – decembrie: dublarea activităților și ofertei Centrului.

La sfârșitul anului ne dorim un eveniment care să reunească copii, părinți, susținători, invitați personalități prin care să mulțumim tuturor pentru srijin și să prezentăm rezultatele, precum și proiectele viitoare. Vom trage linie, vom mulțumii și ne vom bucura împreună, căutând și programând activitățile următoare. Centrul pe care-l gândim este unul care se adaptează tuturor nevoilor beneficiarilor grup țintă, dorim mobilitate și adaptabilitate în activități și dinamică în implementare. Din acest motiv, planul de activități este conceput doar pentru anul 2018, urmând a păstra părțile funcționale, atracxtive și utile, a le elimina (dacă vor fi) pe cele nefuncționale și implementarea unora noi.

 • 2 mese multi-funcționale – 2 * 1200 lei = 2400 lei
 • 20 scaune ergonomice – 20 * 40 lei = 800 lei
 • Pardoseală epoxidică autonivelantă (o structură modernă și poate fi turnată într/o combinație de culori foarte vii). Prețul estimat în cazul unei suprafețe de 60 mp este de cca. 5400 lei, ca prețul unei machete de trafic intens. Diferența este că pardoseala epoxidică se întreține mult mai ușor, nu se încarcă cu praf (aspect extreme de important având în vedere că ne adresăm unor copii).
 • mobilier pentru depozitare și decor interior, executat din plută sau lemn natural. Acest capitol de cheltuieli cuprinde strictul necesar pentru prima etapă a proiectului. Estimativ avem nevoie de minim două dulapuri și 4 comode = 4800 lei
 • un laptop - Laptop Lenovo IdeaPad 320-15IKBN cu procesor Intel® Core™ i7-7500U 2.70GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 940MX 4GB, Free DOS, Black (pret E-mag) = 3000
 • Sistem de sonorizare performant, modern - Sistem Audio 5.1 Akai AS008RA-6100 + Sistem Boxe SS014A-265, 140W RMS, Negru (pret E-mag) = 1300 lei
 • Cheltuieli de funcționare (curent, gaz, apă, telefon, internet) – 300 lei/lună * 12 = 3600
 • Salarizare 4 ore/zi, o persoană, de la 1 septembrie, calculat până la 31.12.2018 / 2400 lei/lună * 4 luni = 9600 lei (de fapt cel mai mare cost, dar foarte necesar, acest capitol de cheltuială dorim s-o acoperim și din alte surse, precum sponsorizări, donații, resurse proprii din funcționare și prestări servicii diverse).
 • Dotări de funcționare, respectiv materiale ajutătoare pentru diferitele proiecte educaționale / sumă estimativă, urmând ca acest capitol să-l acoperim exclusiv din resurse proprii și cu ajutorul părinților = 4000
 • Resurse financiare alocate promovării și executării unor elemente de design și identitate de imagine = 1900 lei.

Total proiect, 2018-2019: 32000 lei

La Maratonul Internațional Sibiu ne propunem să strângem minim 30 % din suma necesară implementării proiectului pentru 2018, adică minim 9.600 lei.

Asociația Maghiarilor din Sibiu HID – Centrul Cultural Maghiar

Asociaţia Maghiarilor din Sibiu HÍD a fost înființată în anul 2005 cu scopul de a reprezinta interesele comunităţii maghiare din Sibiu şi împrejurimi. Ca modalităţi de lucru au fost alese domeniile cultură, tineret, activităţi sociale şi nu în ultimul rând activităţi educaţionale şi pentru copii. Tot ca şi mod de abordare considerăm că parteneriatele şi strânsa colaborare cu instituţiile publice, cu organizaţii cu activităţi şi interese convergente, precum şi cu persoane din alte regiuni dar cu afinităţi pentru scopul nostru - pe plan local, naţional şi internaţional -reprezintă o caracteristică importantă a existenţei asociaţiei noastre. Funcționarea Asociației HID – Centrul Cultural Maghiar în Sibiu a revigorat existența comunității maghiare din Sibiu și oferă un exemplu de bună practică în cooperarea și relaționarea inter-etnică atât instituțional cât și la nivel de individ. Multe dintre proiecte fiind oferite tuturor persoanelor, indiferent de etnie și limba maternă.

Proiectele mari ale Asociației HID

Ars HUNGARICA – festival cultural, este un eveniment organizat din 2006 și a devenit un brand cultural maghiar în regiune. Este cel mai important proiect cultural din Sudul Transilvaniei, de notorietate internațională, se organizează în luna noiembrie.

Zilele HUNGARIKUM – este un festival gastro-cultural care s-a dezvoltat natural și are un impact puternic în comunitate, este foarte așteptat și vizitat de mii de locuitori din Sibiu. Atrage personalități și participanți din toate colțurile țării si a devenit cunoscut și la nivel internațional. Totodată face parte din programele oficiale în cadrul Sibiu 2019 - Regiune Gastronomică Europeană.

Zilele Filmului Maghiar – este un proiect prin care sunt prezentate creații cinematografice maghiare. De-a lungul anilor acest proiect a adus filme multipremiate la nivel internațional, este foarte bine primit de cineaști.

Conferințe tematice – de artă, arhitectură și turism.

Organizare și funcționare

Asociaţia HÍD, ca şi structură organizatorică este compusă din câteva entităţi cu activităţi şi persoane coordonatoare distincte, şi anume:  Centrul Cultural Maghiar, Biroul de Proiecte, Biroul Turistic şi Biroul de Presă. Cele patru birouri colaborează între ele şi ajută să fie acoperit un spectru larg de activităţi pentru o arie cât mai largă a publicului ţintă.


Sustinatori (113)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereStare
russo marco Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2018-03-30 15:30:09 achitat
anonim Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2018-04-17 18:36:31 achitat
anonim Lózer László-Csaba Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2018-04-18 08:28:03 achitat
anonim Serfozo Tamas Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-04-18 08:30:19 achitat
anonim Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Cluj 2018-04-18 16:04:31 achitat
Gabriella Varga Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Tatabánya 2018-04-19 23:03:10 achitat
anonim Attila Petranyi Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2018-04-24 20:20:28 achitat
Iosif Lőrincz Eduard Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-04-26 10:42:09 achitat
Ilona Lőrincz Eduard Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-04-26 10:45:03 achitat
Iosif Lőrincz Beatrice Maria Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Sibiu 2018-04-26 10:47:05 achitat
Ilona Lőrincz Beatrice Maria Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Sibiu 2018-04-26 10:49:53 achitat
Badi Blanka Serfozo Levente Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-04-26 14:54:15 achitat
Ambrus Attila Whiskys Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Budapest 2018-04-29 19:49:48 achitat
Katalin Sopovné Dr. Bachmann Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Tata 2018-05-04 09:57:33 achitat
Simon Csabáné Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Tata 2018-05-04 10:01:01 achitat
Simon Csabáné Kinga Simon Zacaria 10K - 10Km Tata 2018-05-04 10:03:11 achitat
Levente Bándi Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-07 10:48:31 achitat
Levente Bándi Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-07 11:15:08 achitat
anonim Serfőző Betti Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-07 14:00:29 achitat
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-07 14:05:20 achitat
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Miercurea Ciuc 2018-05-07 15:33:48
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Jackson Hole 2018-05-07 16:28:50
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Jackson Hole 2018-05-07 16:30:07
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Miercurea Ciuc 2018-05-07 16:38:58 achitat
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Miercurea Ciuc 2018-05-07 16:42:57
anonim Serfozo Tamas Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-07 17:51:03 achitat
Elekes Szabolcs Pall Akos Crosul Visma - 5Km Piata Mare 2018-05-07 20:03:08 achitat
Elekes Szabolcs Lózer László-Csaba Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Piata Mare 2018-05-07 20:08:09 achitat
Amalia Veres Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-07 20:21:03 achitat
Amalia Veres Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-07 20:26:55 achitat
Marginas Simona Serbanescu Marius Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-08 21:02:52 achitat
Marginas Simona Deac Liana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-08 21:05:40 achitat
Acs Hajnalka Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Ocna Sibiului 2018-05-10 14:28:40 achitat
Acs Hajnalka Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Ocna Sibiului 2018-05-10 15:31:13 achitat
Acs Hajnalka Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Ocna Sibiului 2018-05-10 15:37:47 achitat
Acs Hajnalka Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Ocna Sibiului 2018-05-10 15:47:01 achitat
Acs Hajnalka Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Ocna Sibiului 2018-05-10 15:49:19 achitat
Boér Zsombor Birtalan Csanád Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Sepsiszentgyörgy 2018-05-13 12:35:47 achitat
Bandi Szabolcs-Andras Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Craiesti, com. Adamus 2018-05-13 20:19:47 achitat
Tompa Radu Serfozo Levente Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-16 09:24:56 achitat
Bandi Szabolcs-Andras Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Craiesti, com. Adamus 2018-05-16 09:33:24 achitat
Marjai Éva Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Budapest 2018-05-17 09:17:28 achitat
Baila Andrea Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-18 07:00:48 achitat
Baila Andrea Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-19 08:13:15 achitat
anonim Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Bucuresti 2018-05-20 10:23:07 achitat
anonim Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Bucuresti 2018-05-20 10:24:29 achitat
Széphalmi Petra Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Dunaföldvár 2018-05-20 12:00:48 achitat
Lozer Magdolna Lózer László-Csaba Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Santau 2018-05-20 22:11:16 achitat
anonim Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-21 14:05:37 achitat
anonim Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-21 14:11:02 achitat
ANDO ANA ORDEAN ENI Crosul Visma - 5Km SIBIU 2018-05-21 21:12:41 achitat
ANDO ANA ORDEAN DANIEL Crosul Visma - 5Km SIBIU 2018-05-21 21:13:58 achitat
Zgarcea Simona Jakab Edit Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2018-05-22 10:35:06 achitat
anonim Szabo Vilmos Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Zalau 2018-05-22 10:50:32
anonim Szabo Lea Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Zalau 2018-05-22 10:57:56 achitat
anonim Szabo Vilmos Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Zalau 2018-05-22 11:02:22 achitat
anonim Grávuj Miklós Henrich Zacaria 10K - 10Km Targu Mures 2018-05-22 12:31:25
Dimeny Lorand Szabo Lea Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Floresti 2018-05-22 16:52:22 achitat
anonim Ulici Andrei Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-22 19:13:19 achitat
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-22 19:17:15 achitat
anonim Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Ocna Sibiului 2018-05-23 12:34:07 achitat
Ildikó Dézsi Pall Akos Crosul Visma - 5Km Huedin 2018-05-23 12:36:14 achitat
anonim Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Ocna Sibiului 2018-05-23 12:41:08 achitat
Bandi Hermina Csilla Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani SIBIU 2018-05-23 13:11:38 achitat
Bandi Hermina Csilla Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIBIU 2018-05-23 13:15:36 achitat
Bandi Istvan Jeno Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani SIBIU 2018-05-23 13:27:09 achitat
Bandi Istvan Jeno Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIBIU 2018-05-23 13:28:47 achitat
Gal Ecaterina Szabo Lea Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Zalau 2018-05-23 22:31:57 achitat
Gal Ecaterina Szabo Vilmos Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Zalau 2018-05-23 22:48:21 achitat
anonim Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Budapest 2018-05-24 10:40:57 achitat
anonim Attila Petranyi Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2018-05-24 11:43:31 achitat
anonim Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2018-05-24 12:35:05 achitat
Pisica Luna Serfozo Levente Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-24 16:40:16 achitat
Pászka Dénes Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Micfalău 2018-05-25 10:57:48 achitat
Pászka Edit Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Micfalău 2018-05-25 11:00:36 achitat
Serfozo Levente Serfozo Tamas Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-25 11:42:59 achitat
Serfozo Levente Serfőző Betti Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 11:46:31 achitat
Serfőző Tünde Serfőző Betti Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 12:08:44 achitat
Serfőző Tünde Serfozo Tamas Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-25 12:14:52 achitat
anonim Serfőző Betti Crosul Visma - 5Km Sighisoara 2018-05-25 13:34:44 achitat
Pászka Róbert Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Micfalău 2018-05-25 14:26:47 achitat
Jakab Edit Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Cisnadie 2018-05-25 14:30:53 achitat
Veres Janos Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Chichis 2018-05-25 15:40:53 achitat
anonim Pall Akos Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 15:56:08 achitat
Kieltsch Mihaela Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 16:30:11 Plătește
Kieltsch Mihaela Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 16:51:31 achitat
Florin Ordean ORDEAN ENI Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 20:05:36 achitat
Florin Ordean ORDEAN DANIEL Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-05-25 20:12:29 achitat
Zacharie Benedek Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-26 08:39:50 achitat
Benedek Zacharie Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-26 08:41:16 achitat
anonim Szabo Vilmos Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Sibiu 2018-05-26 09:39:01 achitat
anonim Szabo Lea Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Sibiu 2018-05-26 09:45:13 achitat
anonim Serfozo Tamas Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Sibiu 2018-05-26 09:49:39 achitat
anonim Nora Imre Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:54:17 achitat
anonim Marton Zalan Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:55:13 achitat
anonim Marton Timea Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani SIbiu 2018-05-26 09:55:30 achitat
anonim Jazmin Bandi Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani SIbiu 2018-05-26 09:56:04 achitat
anonim Jakab Vincze-Szilamér Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:56:23 achitat
anonim Eduard Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:56:54 achitat
anonim Csuka Eric Levente Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:58:28 achitat
anonim Csuka Lajos Viktor Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani SIbiu 2018-05-26 09:58:44 achitat
anonim Beatrice Maria Lőrincz Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani SIbiu 2018-05-26 09:59:04 achitat
anonim Bandi Andras Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 09:59:51 achitat
anonim Albert Kriza Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani SIbiu 2018-05-26 10:00:08 achitat
Lózer Imre Lózer László-Csaba Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Santau 2018-05-26 18:00:56 achitat
Fülöp Péter Lózer László-Csaba Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Santau 2018-05-26 18:04:38 achitat
Bartus Péter Jakab Edit Zacaria 10K - 10Km Tatabánya 2018-05-27 16:38:20 achitat
anonim Matyas Alpar Crosul Visma - 5Km Selimbar 2018-05-30 23:32:00 achitat
Ludosan Iulia Serfozo Levente Crosul Visma - 5Km Sibiu 2018-06-05 19:00:03 achitat
anonim Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2018-06-05 23:39:17 achitat
Ádám Ráduly Simon Andrea Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2018-06-12 11:04:25 achitat
xuycpf xuycpf Ulici Andrei Crosul Visma - 5Km LXHWEPrXqUdqWt 2018-10-14 19:49:05 Plătește
vbvmsdwjbhu vbvmsdwjbhu Ulici Andrei Crosul Visma - 5Km BylSsjpAtUiLnW 2019-01-21 01:12:18 Plătește

Alergatori (49)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereCursăSustineTaxă
ORDEAN DANIEL Sibiu 2018-03-03 16:21:46 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
ORDEAN ENI SIBIU 2018-03-03 16:23:47 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Attila Petranyi Sibiu 2018-03-09 21:34:00 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Serbanescu Marius Cluj-Napoca 2018-03-22 09:33:50 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Deac Liana Cluj-Napoca 2018-03-22 09:40:04 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Lózer László-Csaba Sibiu 2018-03-28 10:29:10 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Simon Andrea Tata 2018-03-30 12:48:02 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
HUNOR ALBERT LUDUS 2018-04-03 10:48:07 Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Plătește
Jazmin Bandi Sibiu 2018-04-17 18:31:57 Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Susține! Da
Bandi Andras Sibiu 2018-04-17 18:43:00 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Serfozo Tamas Sibiu 2018-04-17 18:48:51 Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Susține! Da
Csuka Lajos Viktor Sibiu 2018-04-17 19:02:19 Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Susține! Da
Csuka Eric Levente Sibiu 2018-04-17 19:09:02 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Jakab Vincze-Szilamér Cisnadie 2018-04-17 23:12:49 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Gyorgy Imre Sura Mica 2018-04-18 09:44:04 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Nora Imre Sura mica 2018-04-18 11:37:21 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Ilona Ioan Arad 2018-04-18 20:14:31 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Ilona Eniko Melinda Arad 2018-04-18 20:30:50 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Moni Robert Sibiu 2018-04-19 21:41:35 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Grávuj Miklós Henrich Aluniș Mureș 2018-04-22 17:03:59 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Bloos Hajnalka SIBIU 2018-04-23 13:37:06 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Kadar Bela Targu Mures 2018-04-23 15:36:33 Crosul Visma - 5Km Plătește
Birtalan Csanád Sepsiszentgyörgy 2018-04-23 17:35:21 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Albert Kriza Sibiu 2018-04-24 19:11:20 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Serfozo Levente Sibiu 2018-04-24 20:16:25 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Eduard Lőrincz Sibiu 2018-04-26 09:01:43 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Beatrice Maria Lőrincz Sibiu 2018-04-26 09:07:36 Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Susține! Da
Kinga Simon Tata 2018-04-26 23:11:20 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Serfőző Betti Sibiu 2018-04-27 21:44:41 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Jakab Edit Sibiu 2018-04-30 00:46:22 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Pall Akos Sibiu 2018-05-02 23:45:28 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Horváth Csaba Tatabánya 2018-05-03 15:08:14 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Balla Nikolett Budapest 2018-05-03 16:08:52 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Szabo Levente Sibiu 2018-05-05 11:59:00 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Szabo Lea Sibiu 2018-05-05 12:26:54 Cursa Copiilor Auchan - 6-7 ani Susține! Da
Szabo Vilmos Sibiu 2018-05-05 12:40:46 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Laszloffy Lorand SFANTU GHEORGHE 2018-05-05 13:52:26 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da
Etedi Karoly Dej 2018-05-05 14:16:37 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Ulici Andrei Sibiu 2018-05-05 15:01:04 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
KOMPASZ TIBERIU STEFAN Satu Mare 2018-05-06 09:48:28 Maratonul Continental - 42km Susține! Da
Mátyás Csilla Sibiu 2018-05-06 10:43:53 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Matyas Alpar Sibiu 2018-05-06 10:53:57 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Vasok Robert Oradea 2018-05-06 22:57:46 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Péter Bartus Tatabánya 2018-05-07 01:10:09 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Marton Timea Sibiu 2018-05-07 08:52:43 Cursa Copiilor Auchan - 8-9 ani Susține! Da
Marton Zalan sibiu 2018-05-07 09:12:06 Cursa Copiilor Auchan - 4-5 ani Susține! Da
Zsolt Andras Keresztes Targu Mures 2018-05-07 11:17:14 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Lorand Gyenge Targu Mures 2018-05-07 11:21:52 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Groza Alex Sanmihaiu Roman 2018-05-08 18:16:30 Semimaratonul Joyson Safety Systems - 21Km Susține! Da