Cei mai buni fundraiseri ai Semimaraton Sibiu 2016

Cum a fost la Semimaraton Sibiu 2016? Peste 340.000 de lei strânși pentru comunitate
mai 30, 2016
Podiumul cauzelor care au strâns cele mai multe fonduri și proiectele care au încă nevoie de noi
iunie 2, 2016

Acest articol este dedicat acelor alergători care au ales să-și depășească limitele nu doar în ceea ce privește condiția fizică, antrenamentele și participarea la una dintre cursele de Semimaraton, ci și prin asumarea directă a unor țeluri nobile.

În română ar trebui să le spunem “ridicători de fonduri”, fundraiseri. Sunt aceia dintre prietenii noștri care și-au asumat mai mult decât să alerge cei 5 sau 21 de km (de parcă n-ar fi deja asta o reală provocare), care au ieșit din zona lor de confort și și-au convins prietenii că proiectul pentru care aleargă este important și merită susținut.

Iar anul acesta am hotărât să îi premiem pe cei mai dedicați dintre ei și să le oferim recunoștință acelor fundraiseri, seniori și juniori, care au reușit să strângă cele mai multe fonduri și pe aceia care au cei mai mulți susținători. În bătaia tobelor, avem așa:

cei mai buni fundraiseri

vezi aici statistica pe site

Cel mai bun fundraiser, cu o sumă totală strânsă de 9.997 lei – Khaled Al Mezayen, care a alergat și și-a motivat cunoștințele să doneze pentru proiectul “Apă pentru viață în Cornățel” al Fundației Polisano. Felicitări, Khaled, prin implicarea ta s-a atins un nou record de donații / alergător la Semimaraton Sibiu!

Semimaraton Sibiu 2016 a fost o experiență fantastică! Pentru importanța cauzei am depus niște eforturi de care nu credeam că sunt capabil. Nu am crezut niciodată ca aș putea alerga un semimaraton dar susținerea venită din partea atâtor oameni m-a motivat să îmi depășesc limitele.” – Khaled Al Mezayen

khaled_fundatiapolisano

credit foto: Cornel Moșneag

Cei mai mulți susținători, cu un număr total de 138 de persoane diferite care au susținut-o, Maria Cismaru, câștigătoare pentru a cincea oară consecutiv și fundraiser cu tradiție! Maria a strâns fonduri pentru proiectul “Dotarea cabinetului veterinar din cadrul adăpostului Animal Life” al asociației Animal Life Sibiu.

“Am avut parte de o vreme frumoasă, dar nu asta a contat cel mai mult, ci sentimentul pe care îl ai când te găsești într-o mulțime de oameni și știi că toți sunt acolo pentru a împlini un vis. Sibiul a fost plin de energie bună! Am fost motivată de dorința puternică de-a ajuta la realizarea proiectului, dar mai ales de voi, susținătorii mei, care și în acest an ați dat o lecție despre ce înseamnă să te unești pentru un scop mai presus de interesul propriu. Vă mulțumesc de mii de ori!” – Maria Cismaru

13151383_1166493336695227_982182901932316731_n

La categoria junior – mici, mici dar hotărâți, rezultatele sunt următoarele:

Cel mai bun fundraiser copil, cu o sumă totală strânsă de 2.367 lei – Daria Fediuc (6 ani), care a alergat și strâns fonduri pentru proiectul “Voluntari pentru sănătate 1.0” al Asociației Spitalului de Psihiatrie “Dr. Gh. Preda” Sibiu, Crucea Roșie Română, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu, ULBS Facultatea de Științe Socio-Umane – Centrul de cercetare în Psihologie și Asociația Regenerația.

cei mai buni fundraiseri copii

vezi aici statistica pe site

Daria este fundraiserul junior care a primit donații de la cei mai mulți susținători – 55 de donatori individuali au donat pentru ca proiectul “Voluntari pentru sănătate 1.0” să prindă viață.

“Când m-a înscris tati la cursa de alergat și m-a scos la primul antrenament (unde l-am lăsat muuuult în urmă..) l-am intrebat : acum trebuie să câștig, nu-i asa? Nu la viteză, ci la proba de simpatie, pentru că sunt foarte sociabilă și mulți mă cunosc, mai ales la Spitalul de Psihiatrie, de unde am strâns cele mai multe susțineri. Am reușit să strâng fonduri pentru proiectul pe care l-a scris mami și pentru care am alergat, eu, tati și încă 90 de oameni buni. Când sună telefonul și răspunde mama, eu vin repede și întreb : cu cine vorbești? M-a susținut? Dă-mi telefonul să mulțumesc – sau strig tare să mă audă : Mulțumesc pentru susținere!” – Daria Fediuc, 5 ani si 10 luni

Felicitări sincere campionilor de anul acesta dar mai ales, felicitări tuturor fundraiserilor care au ales să își asume o muncă suplimentară, deloc ușoară!

daria fediuc_1