Căutăm supervoluntari! – vii și tu?

10 vouchere de acces gratuit la cursele de Semimaraton
mai 9, 2016
Patru zile de înscrieri pentru Cursele Copiilor Prolanguage
mai 12, 2016

“Particip la SemiMaraton Sibiu încă de la prima editie ca voluntar și am avut ocazia să văd în fiecare an o creștere extraordinară a numărului de alergători și susținători. În luna dinaintea evenimentului cu oricine m-am întâlnit era ori susținător ori alergator la SemiMaraton. Cred că nu am întâlnit pe nimeni care să nu știe de eveniment. În ziua evenimentului bucuria mi-a fost și mai mare să văd o gramadă de prieteni, cunoscuți, colegi și colaboratori în rândul alergătorilor!” – Cristina Costea, voluntar la toate cele 4 ediții de Semimaraton

Am scris până acum despre alergători și cauze, despre susținători și parteneri. Nu am zis încă nimic despre voi, acele persoane care veniți cu timp, energie și entuziasm înspre noi și care faceți ca lucrurile să se întâmple. Azi vorbim despre echipa extinsă de organizare a Semimaratonului: azi e despre voluntari!

Căutăm supervoluntari pentru ediția cu numărul cinci a Semimaraton Sibiu! Vă așteptăm alături de noi pentru a împărtăși, la cald, experiența de organizare a unui eveniment care pune în mișcare comunitatea sibiană.

Înscrie-te ca voluntar AICI

Pe principiul primul venit, primul servit avem 250 de locuri pentru echipa extinsă a Semimaratonului. Termen limită de înscriere: 18 mai. Pe această cale, le mulțumim tuturor celor care au fost voluntari în edițiile anterioare și îi așteptăm din nou alături de noi.

În 28 mai, un oraș întreg aleargă pentru mai bine! Fii și tu parte din schimbare!

credit foto Cornel Moșneag Photography