Căutăm 9 alergători de ștafetă pentru trei alergători-eroi!

Fii eroul cauzei tale!
martie 9, 2018
Înscrieri Voluntari de cursă lungă, ed. 1
aprilie 17, 2018

La ediția din 2017, Krista Lurtz accepta provocarea de a se înscrie la Crosul Visma, de 5km, în pofida faptului că este diagnosticată cu „Boală Mixtă de Țesut Conjunctiv” –  un mix de boli care se traduc în „neuropatie periferică”, care, la rândul ei, se traduce în „dureri fizice, 24 din 24, 7 din 7”. Povestea ei poate fi (re)citită aici.

În 2018, David, Ovidiu și Mădălin, alți trei participanți curajoși și-au propus să se alăture comunității alergătorilor de la Maratonul Internațional Sibiu, participând în competiție în scaun rulant. Aceștia vor parcurge traseul din Muzeul în aer liber „Astra”, respectiv, zona corespunzătoare ștafetei 3 de la TeamRun (4×5,3km). În acest sens, însă, toți trei au nevoie să-și completeze echipele cu alergători pentru ștafetele 1, 2 și 4 (mai multe informații despre ștafetele TeamRun puteți vedea aici).

Vrei să i te alături unuia dintre ei și să formați împreună o echipă? Te rugăm să ne trimiți un mail pe inscrieri@maratonsibiu.ro și vom reveni cu mai multe detalii. (Menționăm că, participând la ștafetă, fiecare alergător își poate alege oricare din cele 26 de cauze.)

Te-a inspirat decizia lor și vrei să participi și tu în scaun rulant sau cunoști pe cineva care și-ar dori? Așteptăm un mail pe inscrieri@maratonsibiu.ro!

 

Între timp, vă invităm să cunoașteți mai multe despre băieți:

 DAVID

„Sunt utilizator de scaun rulant de 27 ani, în urma unui accident. Pratic sportul din 1997. După o scurtă pauză revin cu forţe proaspete şi ma bucur enorm să pot fi activ, susţinând o cauză socială.

Participarea mea la maraton reprezintă o şansă de arată că şi persoanele cu dizabilităţi utilizatoare de scaun rulant pot practica sportul. Eu am făcut parte din echipa de baschet al Asociatiei Club Sportiv „Roţile Astrale” împreună cu colegii mei, participând la concursuri de atletism şi tenis de masă.

Voi alerga pentru cauza Asociaţiei Diakoniewerk International „Dăruim speranţă – Activi pentru incluziune”. De ce alerg pentru această cauză?

Cunosc persoanele cu dizabilităţi din cadrul centrului. Consider că activitatea de integrare şi socializare printr-o ocupaţie utilă dă sens vieţii şi este foarte importantă pentru fiecare.”

 

OVIDIU

Sunt utilizator de scaun rulant de 13 ani. Locuiesc în Orlat, la casă, cu o gospodărie mare unde cresc animale, activitate care mă face să fiu activ. Astfel mă pot implica în toate cele gospodăreşti. Totodată am facut parte din echipa de baschet a Asociatiei Club Sportiv „Roţile Astrale”.

De ce alerg pentru aceasta cauza?

Voi alerga pentru cauza Asociaţiei UCOS „Ajung la timp”

Îmi place să fiu activ, tocmai de aceea am ales să mă implic în cauza „Ajung la timp” a Asociaţiei UCOS. Este foarte important pentru persoanele cu dizabilităţi de a li se asigura accesul şi implicit transportul adaptat la ofertele de terapie.”

MĂDĂLIN

Mă numesc Răileanu Constantin Mădălin, născut pe data de 16.05.1992 și sunt din Berbești, Vâlcea.

Sunt ambițios, îmi plac sportul și sinceritatea.

Lucrez pe calculator de aproape 8 ani în domeniul IT .

Sunt în scaun rulant din naștere, dar asta nu mă împiedică să îmi rezerv un viitor strălucit.”

Mulțumim pentru sprijin. Împreună suntem mai puternici!