Câini pentru oameni

Căsuța De Poveste – sprijin pentru copiii din centrele de plasament
februarie 19, 2019
Music Hub
februarie 19, 2019

Prin acest proiect, ne dorim îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin intervenții asistate de câini de terapie:

 • Ateliere „Citește cu mine”, ce au ca scop formarea/dezvoltarea deprinderilor de citit și creșterea stimei de sine la copiii preșcolari și școlari mici.
 • Ateliere interactive „Oameni și câini – prietenie fără riscuri”, având ca scop promovarea interacțiunii sigure și plăcute cu câinii.
 • Ședințe de terapie asistată de animale cu scopul reducerii anxietății cauzate de prezența câinilor.
 • Vizite în instituții și companii în vederea reducerii stresului ocupațional al angajaților și medierii interacțiunii dintre aceștia.
 • Vizite în instituții de învățământ în vederea reducerii stresului asociat situațiilor de examen.
 • Seminarii pentru cadre didactice în vederea promovării beneficiilor activităților educative asistate de animale.
 
14841 RON
Suma incasata
15595 RON
Promisa95%
 
15595 RON
Suma promisa
25000 RON
Target62%

Lipsa informării corecte privind interacțiunea în siguranță om-câine și a cunoașterii beneficiilor intervențiilor asistate de câini de terapie în ceea ce privește dezvoltarea empatiei, a abilităților de relaționare, reducerea stresului cotidian/ocupațional/competițional, stimularea procesului de învățare, creșterea stimei de sine sunt premisele implementării proiectului „Câini pentru oameni”.

Activitățile asistate de câini oferă oportunități motivaționale, educaționale și/sau recreaționale. La nivel internațional, acestea sunt legiferate și există organizații recunoscute pentru beneficiile câinilor de terapie. Intervențiile asistate de câini sunt un domeniu nou în România, puțin abordat, dar cu rezultate foarte bune.

Prezența animalelor în stare de repaus sau pașnică induce siguranță, securitate, confort care, la rândul lor, pot genera o stare în care schimbarea personală și vindecarea sunt posibile. Scopul terapiei asistate de câini este de a îmbunătăți funcționarea socială, emoțională sau cognitivă, respectiv calitatea vieții, la orice vârstă.

În urma implementării proiectului anticipăm că vor exista schimbări la nivel de:

 • mentalitate: acceptarea intervențiilor asistate de câini și recunoașterea efectelor pozitive ale câinilor de terapie asupra sănătății umane, atât fizice cât și psihice;
 • educație: relaxarea cadrului formal prin acceptarea activităților asistate de câini în instituții de învățământ, cu efecte pozitive asupra procesului de învățare;
 • social: reducerea cazurilor de agresiuni ale câinilor asupra oamenilor prin cunoașterea regulilor de interacțiune în siguranță om-câine. Promovarea câinilor ca agenți ai socializării, furnizori de sprijin social și relaxare.

Beneficiarii direcți ai proiectului „Câini pentru oameni” sunt:

 • aproximativ 300 de preșcolari și școlari care vor lua parte la atelierele „Citește cu mine”;
 • circa 50 de elevi și studenți participanți la atelierele care au ca scop reducerea stresului asociat cu perioada examenelor;
 • aproximativ 25 de angajați din instituții și companii care vor lua parte la atelierele organizate în vederea reducerii stresului ocupațional;
 • aproximativ 30 de cadre didactice care urmează să fie informate cu privire la beneficiile activităților educative asistate de animale;
 • circa 100 de persoane participante la atelierele „Oameni și câini – prietenie fără riscuri” despre interacțiunea sigură și plăcută oameni-câini;
 • aproximativ 5 persoane care vor urma ședințe de terapie asistată de animale în vederea desensibilizării.

 

Beneficiarii indirecți sunt familiile beneficiarilor direcţi şi membrii comunității. Aceasta deoarece beneficiile aduse de activitățile asistate de animale (dezvoltarea deprinderilor de citit, creșterea stimei de sine, reducerea nivelului de stres provenit din cauze multiple, optimizarea și încurajarea interacțiunii oameni-câini, dezvoltarea abilităților cognitive, de limbaj, psihomotrice, emoționale, sociale etc.) produc efecte nu doar pe durata desfăşurării acestora, ci şi ulterior, în toate domeniile vieţii.

Mai exact, relaționarea dintre beneficiarii direcți și ceilalți membri ai familiei sau ai comunității se optimizează datorită reducerii sau chiar a dispariției unor factori care destabilizau sau influențau negativ interacțiunea dintre ei. De exemplu: stima de sine scăzută și încrederea insuficientă în forțele proprii împiedică preșcolarii/elevii să se afirme în cadrul clasei/grupei şi/sau duc la situații tensionate.

Frica de câini împiedică persoanele care manifesta anxietate în prezența câinilor să relaționeze cu cei care dețin câini și le afectează calitatea vieții, într-o comunitate în care există mulți câini fără stăpân.

Stresul asociat perioadelor de examene induce persoanelor în cauză o stare emoțională negativă, ducând ca și stresul ocupațional la scăderea eficienței în muncă și a relaționării cu ceilalți.

În concluzie, intervențiile asistate de câini produc efecte, în egală măsură atât asupra beneficiarilor direcți, cât și indirecți.

 • Organizarea de ateliere „Citește cu mine” pentru aproximativ 300 de elevi și preșcolari, în decursul unui an școlar.
 • Sesiuni informative cu privire la beneficiile activităților educative asistate de animale, pentru aproximativ 30 de cadre didactice, în decursul unui an școlar.
 • Organizarea de ateliere interactive pentru optimizarea interacțiunii oameni-câini, pentru circa 100 de persoane în decursul unui an de zile.
 • Reducerea anxietății cauzate de prezența câinilor prin ședințe de terapie asistată de animale pentru aproximativ 5 persoane în decursul unui an de zile.
 • Reducerea nivelului de stres ocupațional pentru aproximativ 25 de angajați prin vizite ale echipei de terapie asistată de animale în instituții și companii, pe durata unui an.
 • Reducerea nivelului de stres asociat situațiilor de examen pentru aproximativ 50 de elevi/studenți prin vizite ale echipei de terapie asistată de animale în instituții de învățământ, în decursul unui an școlar/universitar.

Activitate

Perioada de implementare 1 an

Luna 1

Luna 2

Luna 3

Luna 4

Luna 5

Luna 6

Luna 7

Luna 8

Luna 9

Luna 10

Luna 11

Luna 12

Mediatizarea proiectului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achiziţionarea de echipamente şi bunuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seminarii pentru cadre didactice în vederea promovării beneficiilor activităților educative asistate de animale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ateliere „Citește cu mine” în grădinițe și școli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ateliere interactive „Câini și oameni – prietenie fără riscuri”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ședințe de terapie asistată de animale cu scopul reducerii anxietății cauzate de prezența câinilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizite în instituții și companii în vederea reducerii stresului ocupațional al angajaților și medierii interacțiunii dintre aceștia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizite în instituții de învățământ, în vederea reducerii stresului asociat situațiilor de examen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În vederea implementării proiectului „Câini pentru oameni” am prevăzut următoarele categorii bugetare, defalcate pe activitățile proiectului:

 

Cheltuieli pentru achiziția de echipamente și bunuri:

 • Cărți și materiale didactice (cărți și materiale concepute pentru copii, elaborate pe grupe de vârstă astfel încât să stimuleze cititul, să înlesnească înțelegerea mesajului citit/ascultat, abilitățile de literație și cărți de specialitate) – 3000 lei;
 • Jocuri, materiale și jucării educative destinate terapiei și activităților asistate de câini (Materiale pentru stimulare psiho-motrică, jocuri pentru stimularea cognitivă, a limbajului, jocuri de rol etc.) – 12000 lei;
 • Echipamente hardware (multifuncțională, videoproiector) – 5000 lei.

 

Cheltuieli pentru promovarea proiectului:

 • Materiale publicitare – 3000 lei.
Asociația „Incluziv”

Asociația „Incluziv” a luat ființă în luna august 2018, având ca misiune promovarea incluziunii sociale prin valorificarea potențialului, abilităților și diversității membrilor comunității.

Scopul Asociației „Incluziv” este îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin intervenții asistate de animale, suport psihologic și terapie ocupațională care vizează dezvoltarea emoțională, socială, cognitivă, a abilităților de comunicare, de autonomie personală și autoservire, îmbunătățirea/menținerea stării de sănătate.

Asociația noastră dispune de o echipă de Terapie Asistată de Animale înregistrată Pet Partners formată din: câine de terapie rasa Golden Retriever și conductorul canin care este și evaluator al echipelor de terapie asistată de animale. Doi psihologi cu experiență de peste 10 ani completează echipa care oferă servicii în cadrul Asociației „Incluziv”.

Activități desfășurate în anul 2018:

 • Workshop în cadrul Retrievers Camp 2018 având ca subiect intervențiile asistate de animale, rolul câinelui de terapie ca parte a echipei de terapie, educație și activități asistate de animale.
 • Organizarea atelierului de citit alături de câini „Căței de poveste”, la:
 • Universitatea Babeș Bolyai, la invitația Catedrei de Psihopedagogie Specială, cu ocazia Zilei Interacțiunii Om-Animal;
 • Librăria Habitus, având ca scop strângerea de fonduri pentru un caz social;
 • Transylvania Horse Fair, promovarea activităților asistate de animale;
 • Vizită la instituții de învățământ gimnazial și liceal pentru reducerea stresului și anxietății, post-competițional.
 • Organizarea în Sibiu a primei ediții „World`s largest pet walk” din România.

Sustinatori (193)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereSusținereStare
R Cristi Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-03-06 16:43:08 50.00 lei achitat
Moga Daniel Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Șelimbăr 2020-07-23 18:17:17 50.00 lei achitat
C Cristina Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-07 09:24:45 400.00 lei achitat
anonim Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-08-15 16:40:35 50.00 lei achitat
anonim Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2020-08-15 16:43:24 50.00 lei achitat
Haloiu Silviu-Ioan Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Cisnadie 2020-08-15 16:53:20 60.00 lei achitat
anonim Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Craiova 2020-08-16 09:57:28 20.00 lei achitat
anonim Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Craiova 2020-08-16 09:59:40 20.00 lei achitat
Istrate Andrea Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-16 10:04:02 50.00 lei achitat
Istrate Andrea Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-16 10:05:05 50.00 lei achitat
Floricel Corneliu Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-16 11:40:14 50.00 lei achitat
Floricel Corneliu Sămărtinean Katya Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-16 11:43:16 50.00 lei achitat
Cotie Denisa Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Selimbar 2020-08-16 14:09:07 50.00 lei Plătește
Piloiu Alexandru Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Selimbar 2020-08-16 14:18:16 84.40 lei achitat
Chiritescu Delia Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km București 2020-08-16 14:38:49 30.00 lei Plătește
Zgârcea Simona Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Şelimbăr 2020-08-16 15:02:55 50.00 lei achitat
ONIGA Cristina Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-08-16 16:42:21 75.00 lei achitat
ONIGA cristina Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2020-08-16 16:46:05 75.00 lei achitat
Neagoe Florentina Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Sanpetru 2020-08-16 17:11:05 30.00 lei achitat
Sebastian Moise Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2020-08-16 17:18:51 20.00 lei achitat
anonim Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani București 2020-08-16 18:58:05 20.00 lei
Panti Cristia Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Bucuresti 2020-08-16 21:09:49 100.00 lei achitat
anonim Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Alba-Iulia 2020-08-17 07:05:20 20.00 lei
anonim Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-08-17 09:57:00 100.00 lei achitat
Nitu Vasile Adam Talita Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-08-17 11:10:04 50.00 lei Plătește
Nicola Didi Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Bucuresti 2020-08-17 14:12:57 40.00 lei achitat
Schmidt Mirjam Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Dietzhölztal 2020-08-18 21:54:25 100.00 lei achitat
Depner Georg Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Schwabach 2020-08-19 05:14:03 100.00 lei achitat
Depner Georg Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Schwabach 2020-08-19 05:53:51 100.00 lei achitat
Depner Georg Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Schwabach 2020-08-19 05:58:57 150.00 lei achitat
Depner Georg Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Schwabach 2020-08-19 06:02:23 150.00 lei achitat
Botea Marius Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Şelimbăr 2020-08-19 08:31:31 50.00 lei achitat
Frentiu Oana Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Carasova 2020-08-19 10:21:22 50.00 lei achitat
Schmidt Carsten Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Dietzhölztal 2020-08-20 11:43:05 100.00 lei achitat
Depner Christine Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Schwabach 2020-08-21 05:02:37 100.00 lei achitat
Depner Christine Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Schwabach 2020-08-21 05:29:56 100.00 lei achitat
Depner Dorothea Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Dublin 2020-08-21 05:36:43 50.00 lei achitat
Depner Dorothea Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Dublin 2020-08-21 05:37:30 50.00 lei achitat
Depner Dorothea Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Dublin 2020-08-21 05:38:15 50.00 lei achitat
Depner Dorothea Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Dublin 2020-08-21 05:39:08 50.00 lei achitat
Depner Sofi Oma Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Selimbar / Heilbronn 2020-08-21 05:40:51 100.00 lei achitat
Depner Sofi Oma Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Selimbar / Heilbronn 2020-08-21 05:41:29 100.00 lei achitat
Depner Sofi Oma Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Selimbar / Heilbronn 2020-08-21 05:42:24 150.00 lei achitat
Depner Sofi Oma Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Selimbar / Heilbronn 2020-08-21 05:43:07 150.00 lei achitat
Schmidt Sam Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Dietzhölztal 2020-08-21 07:26:11 50.00 lei achitat
Rusu Alexandra Teodora Sămărtinean Katya Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-22 21:01:04 100.00 lei achitat
Rusu Alexandra Teodora Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-22 21:03:33 100.00 lei achitat
H Cristina Cibu Claudia Zacaria 10K - 10Km Oradea 2020-08-24 17:59:17 200.00 lei achitat
anonim Băcilă Alex Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Sibiu 2020-08-25 19:16:46 200.00 lei achitat
Berszan Eduard Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-25 21:42:02 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-25 21:44:45 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Sămărtinean Katya Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-25 21:45:55 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-25 21:46:59 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-25 21:47:30 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Băcilă Alex Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-08-25 21:53:21 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-08-25 21:54:56 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Sămărtinean Eberhard Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-08-25 21:55:57 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-08-25 21:56:40 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Cibu Claudia Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-08-25 21:57:48 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Selimbar 2020-08-25 21:58:32 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Selimbar 2020-08-25 22:01:24 300.00 lei achitat
D S Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-26 05:48:31 150.00 lei achitat
Wurmbach Gudrun&Thomas Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani 72661 Grafenberg 2020-08-27 13:34:56 120.00 lei achitat
Wurmbach Gudrun&Thomas Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani 72661 Grafenberg 2020-08-27 13:36:11 120.00 lei achitat
Wurmbach Gudrun&Thomas Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km 72661 Grafenberg 2020-08-27 13:36:42 120.00 lei achitat
Wurmbach Gudrun&Thomas Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km 72661 Grafenberg 2020-08-27 13:37:18 120.00 lei achitat
Berszan Eduard Gândilă Robert Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-08-28 08:05:12 50.00 lei achitat
Berszan Eduard Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-08-28 08:10:22 200.00 lei achitat
Berszan Eduard Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Selimbar 2020-08-28 08:11:47 100.00 lei achitat
Berszan Eduard Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Selimbar 2020-08-28 08:14:26 100.00 lei achitat
Berszan Eduard Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-08-28 08:15:23 200.00 lei achitat
Mihu Geta Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-28 08:22:50 25.00 lei achitat
Mihu Geta Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-28 08:24:27 25.00 lei achitat
Mihu Geta Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-28 08:25:22 25.00 lei achitat
Mihu Geta Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-28 08:26:50 25.00 lei achitat
Samuel Radutiu Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-29 06:57:46 50.00 lei achitat
Radutiu Samuel Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-29 07:00:17 50.00 lei achitat
Radutiu Samuel Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-29 07:01:35 50.00 lei achitat
Radutiu Samuel Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-08-29 07:02:57 50.00 lei achitat
Radutiu Samuel Sămărtinean Katya Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2020-08-29 07:05:31 50.00 lei achitat
Paaso Jill Adam Talita Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-29 07:53:14 100.00 lei achitat
Iancu Ileana Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-08-29 09:40:43 25.00 lei achitat
Iancu Ileana Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-08-29 09:45:18 25.00 lei achitat
anonim Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-29 11:42:32 30.00 lei achitat
D Lumi Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Southampton 2020-08-29 15:28:59 200.00 lei achitat
Ramona Tarean Băcilă Alex Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-08-30 14:56:57 100.00 lei achitat
Dan Radutiu Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-30 16:09:27 100.00 lei achitat
OLTEAN NELU Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2020-08-30 21:57:37 50.00 lei achitat
OLTEAN NELU Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-08-30 22:00:42 50.00 lei achitat
Dan Radutiu Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-08-31 08:45:19 100.00 lei achitat
Dan Radutiu Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2020-08-31 08:46:46 100.00 lei achitat
Dan Radutiu Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2020-08-31 08:48:21 100.00 lei achitat
Dan Radutiu Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-08-31 08:50:03 100.00 lei achitat
Dan Radutiu Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-08-31 08:52:04 100.00 lei achitat
Stiniguta Teodor Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Făgăraș 2020-08-31 17:45:24 50.00 lei achitat
Fairais Debora Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Voila 2020-08-31 17:48:18 25.00 lei achitat
Pantilie Cristina Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Bucuresti 2020-09-01 08:39:04 100.00 lei achitat
anonim Cibu Claudia Zacaria 10K - 10Km Daia Romana 2020-09-01 11:07:33 50.00 lei achitat
Scrob Rodica Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-01 14:50:57 50.00 lei achitat
Scrob Liviu Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-01 14:56:37 50.00 lei achitat
anonim Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Făgăraș 2020-09-01 15:46:28 50.00 lei achitat
Cristina Vasiu Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Sibiu 2020-09-01 19:23:46 50.00 lei achitat
anonim Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km sibiu 2020-09-01 20:40:39 30.00 lei achitat
Geană Cristina Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2020-09-02 05:26:07 50.00 lei achitat
anonim Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Șelimbăr 2020-09-02 06:27:36 100.00 lei
Radutiu Cristi Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-02 11:47:47 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-02 11:49:25 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2020-09-02 11:50:53 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2020-09-02 11:53:44 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-09-02 11:54:48 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Adam Talita Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-02 11:56:49 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Cioloca Cristina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-02 11:58:07 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Cibu Claudia Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-02 11:59:15 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-02 12:02:07 30.00 lei achitat
Radutiu Cristi Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-02 12:08:48 30.00 lei achitat
anonim Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-02 13:30:18 480.00 lei achitat
Oros Claudia Sămărtinean Katya Cursa Copiilor - 6-7 ani Bucuresti 2020-09-02 14:34:10 50.00 lei achitat
Oros Claudia Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Bucuresti 2020-09-02 14:36:43 50.00 lei achitat
anonim Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2020-09-02 16:27:54 60.00 lei achitat
Munteanu Roxana Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Elsen, Germania 2020-09-02 18:56:41 125.00 lei achitat
D S Cioloca Cristina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-02 19:33:22 150.00 lei achitat
Cioloca Miticã Cioloca Cristina Crosul Visma - 5Km Bocsa 2020-09-02 19:50:24 200.00 lei Plătește
Cibu Claudia Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-09-02 19:51:14 50.00 lei achitat
Mitica Cioloca Cioloca Cristina Crosul Visma - 5Km Bocsa 2020-09-02 19:52:48 200.00 lei Plătește
Cibu Claudia Gândilă Sara Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-02 19:53:50 50.00 lei achitat
Cibu Claudia Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-09-02 19:55:23 50.00 lei achitat
Cibu Claudia Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Selimbar 2020-09-02 19:57:00 50.00 lei achitat
Cibu Claudia Sămărtinean Eberhard Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-09-02 19:58:29 50.00 lei achitat
Cibu Claudia Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Selimbar 2020-09-02 20:00:28 50.00 lei achitat
anonim Cioloca Cristina Crosul Visma - 5Km V 2020-09-02 20:30:00 200.00 lei achitat
C C Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-02 20:44:08 141.00 lei achitat
Cibu Claudia Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Selimbar 2020-09-03 06:45:42 50.00 lei achitat
Arndt Damaris Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-03 06:51:47 25.00 lei achitat
Damaris Arndt Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-03 06:53:21 25.00 lei achitat
Arndt Damaris Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-03 06:55:45 25.00 lei achitat
Arndt Damaris Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-03 06:57:31 25.00 lei achitat
Gubici Adriana Vasiu Cristina Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2020-09-03 08:20:10 50.00 lei achitat
Schmidt Mirjam Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Dietzhölztal 2020-09-03 08:49:59 50.00 lei achitat
anonim Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Bucuresti 2020-09-03 16:30:58 20.00 lei achitat
D S Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-04 06:25:36 150.00 lei achitat
Radutiu Lidia Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Portland 2020-09-04 09:33:38 200.00 lei achitat
Corneliu Floricel Gândilă Victor Cursa Copiilor - 8-9 ani Selimbar 2020-09-04 12:52:56 30.00 lei achitat
Corneliu Floricel Gândilă Sara Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-04 13:00:11 30.00 lei achitat
Corneliu Floricel Gândilă Robert Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-04 13:01:20 30.00 lei achitat
Corneliu Floricel Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-04 13:03:11 30.00 lei achitat
anonim Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Săcele 2020-09-04 14:51:12 50.00 lei achitat
Dunas Samuel Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Cahul ,R.Moldova 2020-09-04 16:19:07 211.00 lei achitat
Bungărzan Bogdan Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-09-04 16:47:27 20.00 lei achitat
anonim Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Săcele 2020-09-04 17:07:04 100.00 lei achitat
anonim Lupea Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-09-04 17:20:30 30.00 lei achitat
Eve Evelin Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2020-09-04 19:51:47 50.00 lei Plătește
Radutiu Samuel Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-09-04 20:06:56 50.00 lei achitat
Radutiu Samuel Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-04 20:10:07 50.00 lei achitat
Christiane/Samy R Gândilă Robert Maratonul Continental - 42Km Selimbar 2020-09-04 20:13:51 250.00 lei achitat
Radutiu Christiane Cibu Claudia Zacaria 10K - 10Km Selimbar 2020-09-04 20:15:23 50.00 lei achitat
Kolga Levi Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Lage 2020-09-04 20:17:37 50.00 lei achitat
Kolga Celina Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Lage, Deutschland 2020-09-04 20:20:29 50.00 lei achitat
Kolga Eva Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Lage, Deutschland 2020-09-04 20:21:39 50.00 lei achitat
Kolga Lyda Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Lage, Deutschland 2020-09-04 20:23:37 50.00 lei achitat
Kolga Eduard Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Lage, Deutschland 2020-09-04 20:24:51 50.00 lei achitat
Radutiu Iulia Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-09-05 05:50:11 100.00 lei achitat
Racu Sorin Lupoian Mihaela Semimaratonul Elrond - 21Km Constanta 2020-09-05 05:50:56 126.60 lei achitat
Radutiu Iulia Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2020-09-05 05:57:12 100.00 lei achitat
Labani Sefu Fairais Emil Crosul Visma - 5Km Banesti 2020-09-05 20:03:31 50.00 lei achitat
Brancea Teofil Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Officer 2020-09-05 23:28:40 100.00 lei achitat
Brancea Lidia-Ana Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Officer, Melbourne 2020-09-06 00:08:47 100.00 lei achitat
Depner Josef Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km HEILBRONN 2020-09-06 00:13:39 150.00 lei achitat
Depner Josef Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km HEILBRONN 2020-09-06 00:16:30 150.00 lei achitat
Depner Josef Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani HEILBRONN 2020-09-06 00:18:37 100.00 lei achitat
Brancea Dennis Marcus Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Officer, Melbourne 2020-09-06 00:19:24 100.00 lei achitat
Depner Josef Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani HEILBRONN 2020-09-06 00:21:35 100.00 lei achitat
Depner Josef Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani HEILBRONN 2020-09-06 00:23:30 100.00 lei achitat
Radutiu Iulia Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2020-09-06 07:36:13 100.00 lei achitat
Fita Toma & Diana Fita Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Șelimbăr 2020-09-06 08:37:52 200.00 lei achitat
anonim Crainic David Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Cluj 2020-09-06 13:30:16 10.00 lei achitat
Gebauer Irina Băcilă Alex Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Selimbar 2020-09-06 14:26:07 50.00 lei achitat
Țăranu Rodica Sămărtinean Abigail Cursa Copiilor - 4-5 ani Veștem 2020-09-06 14:29:29 50.00 lei achitat
Țăranu Rodica Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Veștem 2020-09-06 14:31:41 50.00 lei achitat
Berszan Ben Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2020-09-06 17:18:01 83.00 lei achitat
Berszan Leila Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2020-09-06 17:19:29 83.00 lei achitat
Berszan Joschua Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2020-09-06 17:22:26 83.00 lei achitat
Djdb Hdbd Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Șelimbăr 2020-09-08 05:49:00 15.00 lei achitat
anonim Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Österreich 2020-09-08 23:32:02 100.00 lei
anonim Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Selimbar 2020-09-09 20:25:13 20.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Răduțiu Samy Crosul Visma - 5Km Portland 2020-09-13 08:27:32 234.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Răduțiu Luis Cursa Copiilor - 8-9 ani Portland 2020-09-13 08:29:49 234.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Răduțiu Cristian Zacaria 10K - 10Km Portland 2020-09-13 08:31:09 234.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Răduțiu Lucienne Cursa Copiilor - 10-12 ani Portland 2020-09-13 08:32:06 234.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Portland 2020-09-13 08:33:14 234.00 lei achitat
Florin Adi Ana Radutiu Radutiu Levi Cursa Copiilor - 4-5 ani Portland 2020-09-13 08:35:33 234.00 lei achitat
anonim Răduțiu Christiane Crosul Visma - 5Km Sibiu 2020-09-15 12:02:34 100.00 lei achitat
Lupoian Miha Istrate Filip Cursa Copiilor - 4-5 ani Săcele 2020-09-20 15:51:49 100.00 lei achitat
Lupoian Miha Istrate Elias Cursa Copiilor - 6-7 ani Săcele 2020-09-20 15:53:49 100.00 lei achitat

Alergatori (27)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereCursăSustineTaxă
Răduțiu Samy selimbar 2020-03-06 09:59:06 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Răduțiu Luis Selimbar 2020-03-09 11:33:52 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Răduțiu Cristian Sibiu 2020-07-27 07:08:03 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Răduțiu Lucienne Selimbar 2020-07-28 19:32:46 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Răduțiu Christiane Selimbar 2020-07-28 19:42:48 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Gândilă Victor Sibiu 2020-08-11 16:07:04 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Gândilă Sara Selimbar 2020-08-11 16:15:06 Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Susține! Da
Gândilă Robert Selimbar 2020-08-11 16:19:09 Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Susține! Da
Murgan Luisa Selimbar 2020-08-11 16:23:40 Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Susține! Da
Istrate Filip Șelimbăr 2020-08-14 18:47:19 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Istrate Elias Șelimbăr 2020-08-14 18:59:18 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Adam Talita Sibiu 2020-08-15 15:13:40 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Cioloca Cristina Sibiu 2020-08-15 16:03:11 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Cibu Claudia Selimbar 2020-08-15 16:18:02 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Vasiu Cristina Selimbar 2020-08-15 16:21:06 Zacaria 10K - 10Km Susține! Da
Gândilă Robert Șelimbăr 2020-08-16 08:43:45 Maratonul Continental - 42Km Susține! Da
Sămărtinean Eberhard SELIMBAR 2020-08-16 10:11:12 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Fairais Emil Sibiu 2020-08-16 10:13:04 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Sămărtinean Abigail SELIMBAR 2020-08-16 10:20:25 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Sămărtinean Katya SELIMBAR 2020-08-16 10:22:53 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Băcilă Alex Selimbar 2020-08-16 16:59:12 Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Susține! Da
Lupoian Mihaela Săcele 2020-08-16 18:56:36 Semimaratonul Elrond - 21Km Susține! Da
Mocanu Alin Sibiu 2020-08-17 10:23:16 Semimaratonul Elrond - 21Km Susține! Da
Banu Iolanda Sibiu 2020-08-17 12:36:20 Semimaratonul Elrond - 21Km Susține! Da
Lupea Andrei Sibiu 2020-08-20 18:28:28 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Radutiu Levi Selimbar 2020-08-28 08:19:24 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Crainic David Bungard 2020-08-30 09:06:32 Squad Race by EshopWedrop- 13-17 ani Susține! Da