Asociatia Joy Sibiu – Alerg in natura pentru natura

logo-joyDenumirea proiectului: Alerg in natura pentru natura

Denumirea organizatiei/grupului de initiativa: Asociatia Joy Sibiu

Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: protejarea mediului

Cine sunt beneficiarii si care este grupul tinta: Beneficiarii sunt toti oamenii care traiesc in zona iar grupul tinta este reprezentat de elevi intre 10-18 ani.

Descrieti ideea proiectului si activitatile ce vor fi derulate: Oamenii trebuie sa constientizeze ce impact au asupra mediului si in acelasi timp trebuie sa invete cum sa-si minimalizeze daunele. O echipa formata din volunari alaturi de specialisti vor organiza mici evenimente/ conferinte pe teme ecologice, vor merge in scoli si licee unde vor tine prezentari pe aceeasi tema.
Educatia prin puterea exemplului este una dintre abordarile proiectului. Scopul nostru este de a arata tinerilor cum pot pastra natura cat mai curata si mai ales cum pot recicla deseurile pentru a fi refolosite pe cat mai mult posibil.
Evenimentul principal, de impact al proiectului va fi Ziua Nationala de Curatenie, “Let’s do it, Romania!” ce se va desfasura in tot judetul Sibiu pe 28 septembrie. Toti locuitorii judetului sunt invitati sa dea un exemplu: natura trebuie sa fie curata, iar deseurile trebuie reciclate!

Bugetul necesar pentru implementarea proiectului: Bugetul minim este 2000 lei.

Schimbarile pe care le va produce proiectul: Protejarea mediului prin reducerea consumului si prin reciclare. Educarea generatiilor tinere in spirit ecologic.

Cine se va implica in implementarea proiectului?: Voluntari si specialisti in functie de buget.

Obiectivul de strangere de fonduri prin Semimaraton (minim 2.000 RON): Minim 2000 ron

Cum se va realiza promovarea participarii organizatiei/grupului de initiativa la Semimaratonul Sibiu 2013?: Campania se va derula pe online (facebook, twitter, site si blog Let’s do it, Romania!)
Email: [email protected]

Alte date contact (nume, nr. telefon, adresa): Ligia Anton
0722787625 – orange
Cisnadioara, Str. Sibiului nr 1 G

Link* https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Joy-Sibiu

lets_do_it_1  lets_do_it_2  lets_do_it_3lets_do_it_4lets_do_it_5lets_do_it_6

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480