„Armonii pentru copii” (ArCo) – ateliere de educație muzicală

Teatrul din Cartier
martie 15, 2017
Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici
martie 15, 2017

Proiect de educatie culturala ( muzicala) nonformala, care consta intr-o serie de  3 Ateliere muzicale interactive, denumite "Cum sa intelegem muzica - despre instrumen tele cu coarde"; " Despre instrumentele de percutie"; "Despre muzica de jazz " . Cele 3 ateliere se vor desfasura in scoli din cartierele limitrofe ale Sibiului si in zona rurala, sunt interactive si propun UN ALT FEL DE ORA DE MUZICA. Fiecare Atelier din cele 3, (coarde, percutie, jazz), cu durata de 45 de minute, va avea 2 parti: Partea 1. Miniconcert cu teme muzicale clasic&jazz cunoscute, interpretate de tineri muzicieni si Partea 2. Discutii despre muzica, prezentarea instrumentelor, rolul acestora, interactiune cu instrumentele, explicare unor notiuni specifice.

 
4641.9500 RON
Suma incasata
5101 RON
Promisa91%
 
5101 RON
Suma promisa
5400 RON
Target94%

Proiectul este justificat de o serie de nevoi, dictate de contextul cultural, educational, social - respectiv: a. Educatia culturala din scoli este rigida, teoretizata, subfinantata, neadaptata nevoilor reale de formare a deprinderilor de a participa, de a consuma acte culturale de valoare / b.  Educarea si formarea unei audiente avizate ptr. genurile muzicale teoretic inaccesibile ( clasic&jazz) trebuie inceputa inca de la varsta de 9-12 ani, perioada in care incep sa se formeze deprinderi, acomodari, obisnuinte de consum cultural / c. Nevoia de programe de educatie culturala nonformala de valoare. Prin specific, continut, structura, "Armonii pentru copii " face trecerea de la predarea rece, fada, dintr-un manual teoretizat, la inducerea unor experinte traite. / d. accesibilitate sporita catre productii culturale de mare valoare artistica, adaptate pentru nivelul de intelegere si asimilare al varstei.

Formarea unui public tanar consumator de cultura de calitate. Proiectul va influenta: a) obisnuinta, deprinderea de a participa, de a se implica emotional in activitati creative, culturale, altele decat cele promovate agresiv de mass-media / b) Obisnuinta de a consuma regulat produse culturale de un anumit nivel / c) Acumularea de capital cultural autentic, antidot ptr. rezistenta fata de manifestarile de subcultura la care sunt expusi zilnic / d) Dezvoltarea unor deprinderi si cunostinte estetice, a capacitatii de a simti si a intelege frumosul din arta, natura, societ.  / e) Dezvoltare emotionala, prin modul nemijlocit in care muzica se adreseaza fiintei, inducand stari variate.

Proiectul este conceput in urma unor activitati derulate de catre ACP in randul copiilor, parintilor, prin intermediul programelor proprii si al unor studii de oportunitate ( pe care le putem pune la dispozitie). Proiectul vizeaza 5 categorii de beneficiari si 5 grupuri tinta:

G1. Cei peste 20.000 de copii din invatamantul prinar din judetul Sibiu ( cf. datelor ISJ Sibiu)

G2. Parintii copiilor angrenati in proiect, ca si factori motivatori care influenteaza consumul de produse culturale, incurajeaza si ghideaza opriunile copiilor, sustine cu resurse implicare acestora in diverse actiuni culturale.

G3. Invatatori si profesori implicati direct in activitatile proiectului.

G4. Artisti ( muzicieni) tineri, care vor fi implicati concret in activitatile proiectului.

G5. Autoritati publice locale, institutii publice de cultura, pentru care proiectul "Armonii pentru copii " poate reprezenta un model de interventie in educatia culturala a copiilor.

Beneficiari directi din G1: peste 500 de copii din Sibiu si din mediul rural care vor participa, la Atelierele "Despre instrumentele cu coarde", "Despre instrumentele de percutie", "Despre muzica jazz". Acestia vor interactiona cu artistii, cu instrumentele, vor fi expusi unei experiente muzicale autentice.

Beneficiari directi din G2: peste 600 de parinti care vor lua contact, prin intermediul copiilor, cu un program de educatie culturala de calitate

 

Benerficiari din G3: peste 20 de cadre didactice care vor intra in contact cu un program de educatie culturala real, cu impact masurabil.

Beneficiari directi din G4: 7 tineri artisti sibieni, absolventi de licee de arta si academii de muzica, implicati direct in 3 productii culturale-educationale.

Beneficiari directi din G5: autoritati locale din Sibiu, scoli din Sibiu si din mediul rural, ISJ Sibiu, prin folosirea rezultatelor si impactului proiectului in elaborarea de politici publice locale in domeniul educatiei culturale.

Pornind de la -  (1) experienta ACP in activitati de educatie culturala, (2) analiza permanenta a impactului acestora, (3) aprecierile parintilor si invatatorilor copiilor expusi la aceste experiente culturale, - Obiectivul strategic este acela de a contribui la dezvoltarea copiilor ca si consumatori avizati de produse culturale valoroase, dar greu accesibile, foarte slab promovate si sustinute de mass-media, chiar si de catre mediul educational instituional. Obiectivele tactice: 1. In 5 ani, sa creem un program de educatie culturala si artistica alternativ, complementar, care sa livreze vietii culturale a orasului muzicieni, trupe, orchestre, dar mai ales consumatori avizati de produse culturale de calitate si 2. Facilitarea accesului la programe culturale de calitate.  Obiective: (1) Productia si implementarea a cel putin 10 Ateliere ( 3 - "despre instrumente cu coarde" + 3 "despre instrumente percutie" + 4 "despre muzica de jazz" ) in 5 scoli din Sibiu si 5 scoli din rural, la care sa participe minim 50 de copii / atelier ( 500 de copii ), pana in noiembrie 2017 /  (2) Cel putin 5 % din copii expusi sa fie stimulati sa urmeze cursuri de educatie muzicala extrascolare (cursuri de pian, chitara, percutie, etc ) /  (3) Constientizarea parintilor si invatatorilor pentru importanta expunerii copiilor la astfel de programe / (4) Stimularea unor parteneri locali culturali ( Filarmonica, Liceul de Arte) in conceperea si derualrea unor astfel de programe, in parteneriat cu scolile si ONG-uri din domeniu / (5) In 2-3 ani, sa concepem, impreuna cu insitutiile culturale locale, un program alternativ complementare de educatie muzicala, pornind de la Atelierele Armonii pentru copii. Valoare adaugata: Mizand pe atractivitatea si interactivitatea acestor productii, rezultatul si impactul ArCo se valorizeaza in (a) educarea gustului ptr. acte culturale de calitate ( clasic&jazz ), (b) inducerea unor experiente autentice culturale, (c) promovarea unor genuri muzicale de valoare, dar foarte slab mediatizate, (d ) dezvoltarea si formarea de capital cultural.

 1. Initierea si stabilirea contactelor cu artistii implicati in cele 3 spectacole atelier/ luna 1.
 2. Crearea unei echipe care va concepe regia si scenariul celor de ateliere ( luna 2 )
 3. Stabilirea pieselor, temelor muzicale, a partii didactice educative ( luna 2)
 4. Stabilirea si finalizarea partii artistice si a celei educationale-didactice a atelierelor (2)
 5. Repetii ale spectacolelor ateliere ( luna 3 + 4 )
 6. Conceptia campaniei de promovare/atragere de alergatori ( luna 1 )
 7. Demararea, implementarea campaniei de atragere alergatori( luna 2 + luna 3 )
 8. Selectarea scolilor in care se vor desfasura cele 10 Ateliere ArCo ( luna 2 ) Suplimentarea fondurilor atrase prin Maraton, din sponsorizari, alte surse (luna 3-6
 9. Implementarea proiectului - derularea celor 10 Ateliere Spectacol ( luna 7 + luna 8)
 10. Monitorizarea proiectului - pe toata perioada implementarii.
 11. Evaluarea proiectului- vom evalua activitatile, rezultatele, impactul, gradul de satisfactie al beneficiarilor, sustenabilitatea financiara. Evaluarea se va finaliza printr-un raport final de implementare.

 luna 1  = luna martie

 1. Cheltuieli directe: 9.300 lei

   1.1 Onorariile artistilor implicati in cele 10 Ateliere:

          250 lei / persoana x 3 artisti / atelier x 10 ateliere = 7.500 lei

     1.2 Onorariul regizorului si scenaristului atelierelor ( tinand cont ca acestea sunt  

             concepute ca niste spectacole cu un pronuntat caracter didactic): 600 lei

      1.3 Cheltuieli de deplasare in localitatile rurale ptr. 5 ateliere in mediul rural.

             zona Valea Hartibaciului : 200 lei

      1.4  Cheltuieli de conceptie + editare + tiparire a unui curs "Despre muzica de jazz"  

              unic in Romania, dedicat copiilor cu varsta de 9-12 ani: 1.000 lei

 1. Cheltuieli privind achizitia de instrumente de percutie necesare derularii

     atelierelor : 1.000 lei

 1. Cheltuieli de promovare a proiectului: 2.000 lei

 

    *  Cheltuielile de promovare vor sustine o campanie de mediatizare care are ca si scop atragerea unui numar de minim 30 de alergatori, care sa fie sustinuti de o medie de 2 donatori, astfel incat proiectul sa mobilizeze minim 6o de donatori. Cu o suma    medie donata de 90 de lei, mizam pe mobilizarea sumei de 5.400  lei.  

 

   ** Campania de promovare se va derula

 a.online – FB/armoniipentrucopii, urmand   modelul de succes al campaniei derulate 

ptr. proiectul "Pune mana pe chitara". ( vezi FB/punemanapechitara), care a  produs rezultate excelente. Mentionam ca toate canalele proprii ale ACP vor sustine  campania dedicata acestui proiect: FB/punemanapechitara, FB/asociatiaplay, FB/povesteachitarei,  FB/classicjuniorfestival       

b.offline, prin :

                - campanie de PR derulata in presa locala 

                - banner online pe site-uri reprezentative locale

                - afise+ flyere+pliante distribuite in scoli

                - evenimente neconventionale, pe care le organiza in parteneriat cu Filarmonica si Liceul de Arte ( ex. .anuntarea publicului de la concertele stagionale, flashmob cu muzicienii filarmonicii, ect )

                - evenimente neconventionale derulate in scoli din Sibiu, in scopul atragerii de alergatori si donatori

                - Atelierul "Despre muzica de jazz" va beneficia de o campanie dedicata in 30 

                  aprilie, cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Jazz-ului. Acest atelier-

                  spectacol este printre foarte putinele programe educationale din Romania 

                  dedicat jazz-ului

 

 1. campania de promovare va fi sutinuta de un concept creativ, care se afla intr-un

       stadiu  work-in-progress, si care are la baza imaginea si identitate vizuala a Clasic 

       Junior Festival 2016 ( vezi FB/classicjuniorfestival)

    

Total Buget proiect Armonii pentru copii: 12.300

Cost / beneficiar : 12.300 lei / 500 copii implicati direct = 24.60 lei / copil ( referinta : G1)

 

Diferenta de buget dintre suma totala ( 12.300 ) si suma estimata a fi mobilizata prin Maraton ( 5.400 ) va fi acoperita din sponsorizari + surse proprii + surse publice de finantare.

Asociatia Culturala Play (ACP)

ACP este o organizaţie independentă şi deschisă, apărută ca un răspuns la starea educaţiei culturale şi artistice în rândul copiilor. Viziunea noastră este transformarea comunităţii prin artă şi cultură. Misiunea noastra este aceea de a mobiliza parteneri si resurse pentru a crea programe si proiecte de EDUCATIE ARTISTICA SI CULTURALA adaptate si personalizate. Militam pentru RECUNOASTEREA EDUCAŢIEI ARTISTICE ŞI CULTURALE a copiilor ca piatră de temelie a dezvoltării industriilor creative şi a calitatii vietii.  Activitati

1.Scoala de Arte Play – prima scoala de arte din Sibiu, a societatii civile si a comunitatii locale, compementara Liceului de Arte.

2.Actiunea urbana „Just Play It ” – pianine/tobe/chitara pe strada – au participat peste 200 de copii si tineri.

3.Spectacolele de Craciun „Play To the World ” – pian, chitara, cor, balet, pictura.

4.Festivalul Concurs de Chitara „De la baroc la rock ” – Eveniment aflat pe CAER al Ministerului Invatamantului,  cu participarea a peste 90 de copii din tara.

5.Classic Junior Festival - sustinut de Ministerul Culturii,  Primaria Sibiu, Primariei Cluj, Festivalul Enescu - program independent de educatie muzicala pentru copii.( FB/classicjuniorfestival) -4 editii

6.Pune mâna pe chitară-  primul program non-formal de educatie muzicala, avand ca scop antrenarea copiilor si tinerilor in activitati muzicale extrascolare. (FB/punemanapechitara)- 2 editii

7. Concertul-lectie „Sibiu Guitar Meeting” –  Cea mai mare cantare publica a chitara la nivel național, doua editii (2015-215 chiratisti, 2016-327 chitaristi). ( FB/punemanapechitara)


Sustinatori (72)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereStare
anonim Igrisianu Raphael Maratonul Continental - 42km Sibiu 2017-04-13 14:33:48
Vulcu Sanda Mihaela Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-14 14:14:55 achitat
Vulcu Sanda Mihaela Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-14 14:42:24 achitat
Bulacovschi Liviu Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 12:33:08 achitat
anonim Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 15:23:44 achitat
Bouleanu Elena Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 18:05:59 achitat
Petcu Bianca Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Giroc 2017-04-18 21:30:56 Plătește
Iordanescu Eugen Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 22:28:45 Plătește
Gherman Maria Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 23:00:51 achitat
anonim Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-18 23:39:19 achitat
anonim Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-19 09:28:52 achitat
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-19 11:29:44 achitat
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani sibiu 2017-04-19 13:22:02
Cireap Sorana Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Dumbrăvița, Timiș 2017-04-19 14:44:24 Plătește
Aida Bercea Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Bucuresti 2017-04-19 21:36:50 Plătește
anonim Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-19 22:20:03
Nodit Andi Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Drobeta Turnu Severin 2017-04-20 11:29:57 achitat
Frankel Lavinia Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadioara 2017-04-20 21:14:14 achitat
Cristina Nicoara nicoara radu Cursa Copiilor - 13-16 ani Sibiu 2017-04-26 09:35:38 achitat
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-27 20:13:19
Brad Mariana Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-27 22:33:23 achitat
Ohnweiler Elena Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-04-28 10:58:41 Plătește
Bara Eliza Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-07 09:55:43 achitat
anonim Balaban Eric Cursa Copiilor - 8-9 ani SIBIU 2017-05-08 10:13:56 achitat
anonim Muresan Haris Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-08 19:26:12
Marcoci Mihai Muresan Haris Cursa Copiilor - 10-12 ani Cristian 2017-05-08 21:12:32 achitat
Bojete Alexandra Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-09 12:02:03 achitat
Maniu Laura Maniu Tiberiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2017-05-09 21:59:25 achitat
Ioana Craciun Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani sibiu 2017-05-10 22:49:02 achitat
Baciu Simona Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-11 09:51:51 achitat
Rusu Ioana Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-11 21:42:49 achitat
anonim Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-12 08:59:47
Oprea Alexandra Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-13 23:23:41 achitat
Hulpuș Tania Maniu Tiberiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2017-05-15 15:31:07 achitat
Boamfa Maria Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-15 22:35:32 achitat
Tomus Ana Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-16 19:29:31 achitat
anonim Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-18 13:15:45 achitat
anonim Umbrich Karina Cursa Copiilor - 8-9 ani SIBIU 2017-05-19 15:00:24
Arcas Delia Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-19 19:16:19 achitat
anonim Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-20 09:21:07 achitat
Marina Florentina Elena Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2017-05-21 07:31:07 achitat
Batiu Nana Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-21 11:09:23 achitat
Miclaus Silvia Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-22 11:37:21 achitat
luna pisica Muresan Haris Cursa Copiilor - 10-12 ani sibiu 2017-05-22 23:03:37 achitat
Marcoci Mihai Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-23 22:56:25 achitat
Ranga Vasile Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-24 10:05:54 achitat
anonim Muntean Patricia Elena Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2017-05-24 11:28:29 achitat
anonim Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Bucuresti 2017-05-24 12:18:17 achitat
Pampu Lucian Delsuc Victor Cursa Copiilor - 13-16 ani Sibiu 2017-05-24 22:24:57 achitat
anonim Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-25 11:31:56 achitat
Stoica Cristina Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2017-05-25 12:11:57 achitat
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani SIBIU 2017-05-26 08:00:48 achitat
Saratean Ioana Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-26 08:54:30 achitat
anonim Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-26 09:58:38 achitat
Balaban Diana Balaban Eric Cursa Copiilor - 8-9 ani SIBIU 2017-05-26 11:34:59 achitat
anonim Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani sibiu 2017-05-26 12:03:44 achitat
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani sibiu 2017-05-26 12:25:35
anonim Popa Cezar Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-26 13:29:19 achitat
Cercel Andrea Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-26 16:42:21 achitat
Vulcu Laura Brumar Ana-Maya si Patrick Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-26 23:11:42 achitat
Balan Smaranda Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-27 08:54:14 achitat
Balan Smaranda Balaban Eric Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2017-05-27 08:57:28 achitat
Dobrota Ionuț Craciun Horia Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-27 13:05:07 achitat
Datcu Simona Barbat Emma-Isabelle Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2017-05-27 14:14:45 achitat
Marcu Dan Cosmin Marcu Stefan Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-28 12:12:59 achitat
anonim Maniu Tiberiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2017-05-29 10:25:21 achitat
Tufa Ruxandra Schmidt Karl-Christian Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2017-05-30 10:03:22 achitat
Moldovan Angela MUNTEAN DENISA Cursa Copiilor - 10-12 ani SIBIU 2017-06-14 11:47:56 achitat
anonim Maniu Tiberiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2017-06-20 17:49:43 achitat
anonim BODOCEAN PAUL SERBAN Cursa Copiilor - 13-16 ani Sibiu 2017-07-20 12:26:56 achitat
anonim Muntean Patricia Elena Cursa Copiilor - 8-9 ani 2017-08-18 18:58:44 achitat
Giurean Gheorghe Muntean Patricia Elena Cursa Copiilor - 8-9 ani 2017-08-18 19:10:34 achitat

Alergatori (65)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereCursăSustineTaxă
Dragoie Mihaela Sibiu 2017-03-19 18:08:25 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Codrea Sorin Bucuresti 2017-03-21 17:36:01 Maratonul Continental - 42km Plătește
Igrisianu Raphael Siegen, Germany 2017-03-22 16:14:27 Maratonul Continental - 42km Susține! Da
Nitu Antonia-Maria Sibiu 2017-03-23 13:27:58 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
MUNTEAN VLAD Sibiu 2017-04-04 09:51:41 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
MUNTEAN DENISA Sibiu 2017-04-04 09:57:01 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Simon Marian Bucuresti 2017-04-05 09:54:57 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Cioara Flaviu-Octavian Alba-Iulia 2017-04-11 18:29:07 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Bogdan Ovidiu Sibiu 2017-04-11 20:45:18 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Bucurenciu Paul Sibiu 2017-04-11 20:45:18 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Popa Alexandru Sibiu 2017-04-11 20:45:18 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Ivor Boér Arcus 2017-04-12 19:46:49 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Muresan Haris Sibiu 2017-04-13 15:27:54 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Brumar Ana-Maya si Patrick Sibiu 2017-04-13 21:09:18 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Barbulescu Daniel Slatina 2017-04-14 00:06:17 Crosul Visma - 5Km Plătește
Marcu Stefan Sibiu 2017-04-14 13:42:43 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Popa Cezar Stefan sibiu 2017-04-18 13:26:49 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Brumar Ana-Maya SIBIU 2017-04-18 16:01:17 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
umbrich ERWIN SIBIU 2017-04-19 14:31:50 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Ene Ecaterina Elena Ploiesti 2017-04-21 16:07:12 Cursa Copiilor - 10-12 ani Plătește
nicoara radu sibiu 2017-04-21 17:04:14 Cursa Copiilor - 13-16 ani Susține! Da
Banc Răzvan Borsa 2017-04-22 10:54:36 Cursa Copiilor - 8-9 ani Plătește
Serb Sofia Sibiu 2017-04-25 10:42:49 Cursa Copiilor - 13-16 ani Plătește
Balaban Eric Sibiu 2017-04-25 19:25:06 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Balaban Iris Sibiu 2017-04-25 19:45:09 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Bugarin Martin-Cristian Sibiu 2017-04-29 08:19:35 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Barbat Emma-Isabelle Sibiu 2017-04-30 22:28:53 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Osvath Zsolt-Lehel Acatari-Mures 2017-05-01 23:25:07 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
BODOCEAN PAUL SERBAN Sibiu 2017-05-02 21:57:28 Cursa Copiilor - 13-16 ani Susține! Da
Umbrich Karina Sibiu 2017-05-03 10:14:55 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Moldovan Corina Timisoara 2017-05-04 07:23:25 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Hanea Georgiana Sibiu 2017-05-04 08:02:21 Ștafetă - 4x10.5Km Susține! Da
Ramba Claudia Sibiu 2017-05-04 08:02:21 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Schmidt Karl-Christian Sibiu 2017-05-04 08:48:03 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Munteanu Ludmila Sibiu 2017-05-04 17:37:47 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Munteanu Ilinca Sibiu 2017-05-04 17:40:06 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
chetan nicoleta sibiu 2017-05-05 09:07:12 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
popa mihaela sibiu 2017-05-05 09:09:34 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
chetan cosmina sibiu 2017-05-05 09:14:12 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
OPINCARIU Mircea SIBIU 2017-05-05 11:58:54 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Brad Zeno Sibiu 2017-05-05 13:14:20 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Brad Victor Sibiu 2017-05-05 13:19:49 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Beldiman Crista Sibiu 2017-05-05 13:21:46 Cursa Copiilor - 4-5 ani Susține! Da
Beldiman Vlad Sibiu 2017-05-05 13:23:01 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Puia Sophia Sibiu 2017-05-05 13:24:11 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Nistor Lara-Maria Sibiu 2017-05-05 14:55:10 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Muresan Claudiu Medias 2017-05-05 20:25:14 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da
Minea Samuel Sibiu 2017-05-05 22:19:58 Crosul Visma - 5Km Plătește
Popa Stefan Sibiu 2017-05-07 18:22:26 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Yepez Luca Sibiu 2017-05-07 21:23:05 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Yepez Andres Sibiu 2017-05-07 21:28:36 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
caraman ioana Sibiu 2017-05-08 13:17:40 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Caraman Daniel sibiu 2017-05-08 13:23:42 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Crijmar Emma Sibiu 2017-05-08 15:50:58 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Crijmar Tudor Sibiu 2017-05-08 16:00:42 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Crijmar Iulia Sibiu 2017-05-08 16:04:03 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Muntean Patricia Elena Sibiu 2017-05-08 17:06:02 Cursa Copiilor - 8-9 ani Susține! Da
Angela Bacila Sibiu 2017-05-08 17:15:23 Cursa Copiilor - 6-7 ani Susține! Da
Maniu Tiberiu sibiu 2017-05-08 20:51:18 Crosul Visma - 5Km Susține! Da
Craciun Horia Sibiu 2017-05-08 21:15:52 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Delsuc Antoine Sibiu 2017-05-08 23:17:57 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Delsuc Victor Sibiu 2017-05-08 23:20:15 Cursa Copiilor - 13-16 ani Susține! Da
Gnandt Andrea Sibiu 2017-05-10 08:21:17 Cursa Copiilor - 10-12 ani Susține! Da
Fabio Mailat Fagaras 2017-05-10 11:05:47 Crosul Visma - 5Km Plătește
Mirza Simion Ioan Alba Iulia 2017-05-03 18:25:44 Semimaratonul Takata - 21Km Susține! Da