Apă pentru viață în Cornățel

We Help Școala din Țichindeal!
martie 1, 2016
Inima Verde – Loc de joaca ecologic pentru copiii din Gusterita
martie 1, 2016

AL-MAZRAQ, YEMEN - AUGUST 2010: The opening of a Unicef sponsored Water Scheme close to the Al-Mazraq IDP camps, Al-Mazraq, Yemen, August 14, 2010. The opening was attended by Unicef Goodwill Ambassador Martin Bell, in the region to bring attention to the plight of the children affected by conflict between the Yemeni Government Forces and the Shiite Al-Houthi group in the Sa'ada governate. A shaky ceasefire reached in February 2010 brought a halt to the 6th round of conflict between the Government of Yemen and the Shiite Al-Houti group in the Sa'ada Governate. The situation is fragile and sporadic clashes are ongoing. According to UNHCR, around 316000 Internally Displaced People are scattered throughout the five conflict affected governates of Hajjah, Amran, Sa'ada, Al-Jawf and Sana'a. Over 60% of these people are women and children. Food, water and sanitation needs are extensive and various child protection issues have also emerged, ie landmine and ordinance risk, war trauma and the recruitment of children by armed forces. (Photo by Brent Stirton/Reportage by Getty Images)

Anual, sute de mii de oameni, majoritatea copii, mor din cauza apei contaminate. In judetul Sibiu, multe comune racordate la reţeaua de apă nu beneficiază de apă potabilă. Scopul proiectului nostru este de a instala o staţie de filtrare în comuna Cornăţel, unde locuitorii se aprovizionează cu apă de băut dintr-un şipot vecin. Analizele arată că aceasta poate prezenta riscuri pentru sănătate. Puţini oameni îşi permit să cumpere apă îmbuteliată. Dorim să le dăm şansa tuturor sătenilor din Cornăţel să beneficieze de o apă  curată, care să nu le afecteze sănătatea. Ajutaţi-ne să contribuim la sănătatea lor!

Scopul proiectului nostru este să contribuie la sănătatea comunității din Cornățel și a comunităților vecine prin facilitarea accesului la apă potabilă pentru locuitorii din Cornățel.


Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, în prezent unul din doi români – 4 oraşe şi 811 comune- nu au acces la apă potabilă.  Conform datelor din 2015 ale Consiliului Judeţean Sibiu, 28 comune din judeţul Sibiu racordate la reţeaua de apă nu beneficiază de o apă proprie consumului. Cu acestă situație se confruntă și cei cca 650 locuitori ai satului Cornățel. În prezent, locuitorii satului își asigură necesarul de apă, fie din șipotul comunei, fie achiziționând apă îmbuteliată de la magazin.  Accesul limitat la apă potabilă implică o serie de riscuri pentru sănătate locuitorilor precum declanșarea de boli infecțioase legate de contaminarea prin apă sau boli care pot aveam consecințe grave pentru persoanele vulnerabile (nou-născuți, copii, femei însărcinate și oamenii cu imunitate scăzută). În același timp, locuitorii satului au, în general, venituri mici și foarte puţini locuitori îşi permit să achiziţioneze apă îmbuteliată de la magazin.


Toate aceste riscuri pot fi eliminate prin instalarea unei stații de filtrare a apei care permite accesul fiecărei gospodării şi instituţii din sat- şcoală, dispensar, centru de plasament, etc- un acces la apă proprie consumului.  Am aflat despre nevoia de apă potabilă a satului prin asociaţia « Dare to care », care administrează Centrul de Plasament pentru copii din Cornăţel. Acestui centru, care adăposteşte 17 copii cu vârste între 5 şi 16 ani, i s-a oferit temporar şi în mod gratuit o  instalaţie de filtrare a apei din puţul situat în curtea centrului. Copiii au fost încântaţi de ideea de a beneficia de apă potabilă uşor accesibilă. Înainte, accesul la apă potabilă era realizat prin achiziţionarea de sticle de apă îmbuteliată la magazin, soluţie costisitoare şi neecologică.


Dorim să le dăm şansa tuturor locuitorilor din Cornăţel să beneficieze de o apă  pură şi curăţată de orice substanţe ori microorganisme care le pot pune în pericol sănătatea.

Considerăm că facilitarea accesului la apă potabilă va contribui semnificativ la îmbunătățirea calităţii vieții tuturor locuitorilor din Cornățel, dar și din comunitățile vecine. În primul rând, utilizarea curentă a apei potabile se va reflecta în starea de sănătate a sătenilor prin menținerea unei igiene corespunzătoare și  prevenirea contractării unor boli din apă, respectiv prin evitarea răspândirii bolilor contagiose. 

Totodată, accesul la apă curată va aduce schimbări pozitive în viața de zi cu zi a oamenilor. Aceștia vor putea să dedice mai mult timp altor activități (gospodărie, educație, relaxare) datorită eliminării transportului anevoios și consumator de timp al apei de izvor sau al apei îmbuteliate de la magazin.

Un alt efect important pe care îl anticipăm este scăderea abandonului școlar, cauzat în mediul rural deseori, fie de condițiile improprii de învățare din școli și grădinițe (e.g. lipsa apei potabile), fie de lipsa timpului, datorită muncii necesare în gopodării. Nu în ultimul rând, proiectul nostru va avea efecte benefice pentru mediul înconjurător prin limitarea consumului de apă îmbuteliată în sticle de plastic.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt toţi locuitorii satului Cornăţel, peste 600 locuitori. Printre aceştia, menţionăm grădiniţa şi şcoala primară din sat, unde cei peste 50 copii vor putea avea apă curată  la şcoală.


Centrul de plasament pentru copii din Cornăţel este de asemenea un beneficiar direct al proiectului , iar banii cheltuiţi pe apa îmbuteliată vor putea  contribui la realizarea de proiecte educative sau sociale ale centrului.


Beneficiarii indirecţi suntem noi, comunităţile vecine satului, o apă curată limitând propagarea bolilor infecţioase direct legate de contaminarea apei.

Obiectivele proiectului:

  • Facilitarea accesului la apă potabilă pentru toți locuitorii din satul Cornățel (650 locuitori)
  • Creșterea gradului de conștientizare la nivelul comunității sibiene cu privire la rolul vital al apei potabile pentru sănătate

Scopul  proiectului este îmbunătățirea sănătății locuitorilor din satul Cornățel și din comunitățile vecine prin prevenirea bolilor infecţioase legate de calitatea apei .

Pentru a cunoaște mai bine provocările cu care se confruntă comunitatea, am realizat până în prezent mai multe vizite de lucru în satul Cornățel.  Cu sprijinul unui inginer specializat, au fost identificate și validate soluțiile tehnice pentru instalarea stației de filtrare a apei.


Etapa I –Campania de strângere de fonduri (detalierea activităţilor în secţiunea următoare) – se va derula pe o perioadă de max. 10 luni, până la sfârșitul anului 2016.


Etapa II - Instalarea și punerea în funcțiune a stației de filtrare a apei – Această operațiune durează cel mult o săptămână.


După instalare, staţia va deveni operaţională şi fiecare locuitor din Cornăţel va putea avea acces la apă potabilă direct în gospodărie.


Obiectivul proiectului este instalarea şi punerea în funcţiune a staţiei de filtrare a apei pentru satul Cornăţel. Sistemul de alimentare cu apă curentă este deja existent în fiecare gospodărie, iar filtrarea apei va permite în mod direct fiecărei gospodării şi instituţii din sat- şcoală, dispensar, centru de plasament, etc- un acces la apă proprie consumului.

Achiziția unei staţii de filtrare cu o capacitate de 4500l/ oră. Total costuri: 12.500 € plus TVA, echivalent in lei 69 750 RON. Prin proiectul de la SemiMaraton Sibiu 2016, ne dorim să strângem suma de 45.000 RON, reprezentând 65% din bugetul necesar

 
31723.20 RON
Suma promisa
45000 RON
Target70%
Fundația Polisano

Fundaţia Polisano s-a născut din dorinţa de a oferi tuturor oamenilor,  în special persoanelor cu o situaţie socială precară, accesul la resursele necesare pentru  îmbunătățirea sănătății. La Fundația Polisano ne imaginăm o lume în care fiecare om se bucură de libertatea unei vieți  sănătoase. Misiunea noastră este să identificăm soluții inovatoare, să cream oportunități și să implementăm programe sustenabile pentru sănătatea tuturor oamenilor.


În prezent derulăm un program prin care dorim să oferim acces la servicii medicale de calitate persoanelor cu o situație materială precară. Prea mulţi dintre noi, cu probleme grave de sănătate ,  nu îşi permit să beneficieze de îngrijiri medicale ori intervenţii care le pot salva viaţa. De la începutul anului 2016 am finanțat 7 intervenții chirurgicale vitale pentru pacienți afectați de boli foarte grave (dintre care 3 copii cu malformații cardiace).  Aceste intervenții au putut fi realizate în Sibiu datorită implicării rețelei noastre de medici parteneri  de renume mondial.


Pornind de la misiunea asumată, dorim să ne concentrăm, în același timp, pe cel mai important aspect în sănătate, anume prevenția. Prin programul „Apă pentru Sănătate în Cornăţel” ne-am propus să contribuim la menținerea sănătății sibienilor, prin înlăturarea unei cauze importante de îmbolnăvire, lipsa accesului la apă potabilă.


Proiectul va fi implementat sub coordonarea echipei responsabile din partea Fundației Polisano. În realizarea acestui proiect  se vor implica voluntar și partenerii, ambasadori ai proiectului: Clubul Francez de Afaceri din Sibiu și din Cluj, Asociația de Prietenie Ille et Vilaine, Grupul Polisano .
De la înfiinţare, Fundaţia Polisano a reuşit să atragă fonduri de la mai mult de 30 companii şi peste 100 persoane fizice, fonduri destinate misiunii noastre de într-ajutorare în domeniul sănătăţii. Proiectul « Apă pentru sănătate în Cornăţel » reprezintă un pas înainte în realizarea acestui obiectiv la scara unei comunităţi locale.


Sustinatori (168)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereSusținereStare
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km SIbiu 2016-03-08 10:06:13 1000.00 lei achitat
FABRE SANDRINE Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km FRANCE 2016-03-08 12:44:46 126.00 lei Plătește
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-03-08 18:00:54 50.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-03-08 20:47:35 300.00 lei achitat
Dan Boeriu Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Fagaras 2016-03-08 21:25:04 100.00 lei Plătește
Ionescu Cristian Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Mazamet, France 2016-03-08 21:51:45 210.00 lei achitat
Farah Georges Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Toulouse, France 2016-03-09 10:08:53 210.00 lei achitat
Brunet Jeremy Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Toulouse, France 2016-03-18 18:00:00 525.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-03-22 09:15:40 210.00 lei achitat
Huet Pierre Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km toulouse 2016-03-29 12:54:45 450.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-04-05 16:37:18 450.00 lei achitat
Gayrard Mathieu Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Rio de Janeiro - Brazil 2016-04-08 12:03:33 450.00 lei achitat
Gaspar Corina GHITA Florin Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-04-08 13:51:26 100.00 lei achitat
anonim Dobre Catalina Semimaraton Takata - 21Km Craiova 2016-04-12 07:35:09 100.00 lei achitat
Simion Denisa Dobre Catalina Semimaraton Takata - 21Km Craiova 2016-04-12 09:47:57 50.00 lei achitat
anonim Dobre Catalina Semimaraton Takata - 21Km Craiova 2016-04-13 18:00:27 45.00 lei achitat
Panda Pandi Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-04-24 20:21:03 330.00 lei achitat
Târnovan Anabella Pleșa Georgiana-Maria Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-04-25 15:52:15 100.00 lei achitat
Loredana Vonica Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-04-27 11:46:52 125.00 lei achitat
Loredana Vonica Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-04-27 11:51:17 100.00 lei achitat
Loredana Vonica Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-04-27 12:04:23 125.00 lei achitat
moleins candice Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Le bourget du lac 2016-04-28 07:27:34 50.00 lei Plătește
Henzulea Marian Nicolae Zerbes Alexandra Crosul Visma - 5Km Comuna Rosia 2016-04-28 07:50:46 125.00 lei achitat
Henzulea Marian Nicolae Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Comuna Rosia 2016-04-28 07:54:19 125.00 lei achitat
Henzulea Marian Nicolae Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Comuna Rosia 2016-04-28 07:57:24 210.00 lei achitat
anonim Dobre Catalina Semimaraton Takata - 21Km Craiova 2016-04-28 13:09:35 25.00 lei achitat
Benson Aurelia Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sura Mare, Sibiu 2016-04-28 22:22:34 50.00 lei achitat
Moleins Marie claude Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Le Bourget du lac 2016-04-30 10:05:11 100.00 lei achitat
Moleins Corinne Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Cisnadie 2016-04-30 10:19:37 50.00 lei achitat
Moleins Jean luc Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Le Bourget du lac 2016-04-30 13:42:33 100.00 lei achitat
Nosjean Gil Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Le Bourget du lac 2016-04-30 22:14:33 90.00 lei achitat
Manole Dan Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-04-30 22:22:34 50.00 lei achitat
Margineanu Flavia Bara Nicoleta Ștafetă - 4x5Km sibiu 2016-05-03 09:49:23 10.00 lei Plătește
Nistor Iulia - Maria guiol pierre Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-04 08:42:33 30.00 lei achitat
Ceprocs Sibiu Molnar Roxana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-04 19:52:19 67.00 lei achitat
anonim Molnar Roxana Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-04 20:37:42 50.00 lei achitat
anonim Pleșa Georgiana-Maria Ștafetă - 4x5Km Caransebes 2016-05-04 20:45:43 20.00 lei achitat
anonim Molnar Roxana Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-04 20:52:30 50.00 lei achitat
anonim Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Moscova 2016-05-05 19:38:46 200.00 lei achitat
anonim Levier Adeline Crosul Visma - 5Km bucuresti 2016-05-06 00:56:04 77.00 lei achitat
Găvozdea Alexandru Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-09 10:13:50 125.00 lei achitat
Schmitzer Radu Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-09 13:12:08 50.00 lei achitat
Bajenica Nicolae Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-09 17:29:56 50.00 lei achitat
Savu Zeno Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-10 10:53:46 500.00 lei achitat
Enescu Raluca Teodora Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-11 07:52:35 150.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-11 11:56:33 1000.00 lei achitat
Delsuc² Nicolas Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-11 12:19:49 450.00 lei achitat
Kaschovits Loredana Ignat Claudia Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-11 12:55:16 10.00 lei achitat
Jaquet Bernard Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-11 13:51:03 100.00 lei achitat
Cismaru Maria Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Selimbar 2016-05-12 10:49:23 15.00 lei achitat
anonim Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Comuna Mosoaia l 2016-05-12 12:49:17 200.00 lei achitat
Glasman Emilie Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Paris 2016-05-13 12:15:27 500.00 lei achitat
Chiroiu Bogdan Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-13 20:58:52 70.00 lei achitat
Petre Stefan Andrei Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bragadiru 2016-05-13 21:22:15 35.00 lei achitat
Overduin Andreea Angela Costache Igor Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-14 00:06:00 15.00 lei achitat
Overduin Andreea Angela Frankel Nathan Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-14 00:16:09 15.00 lei achitat
Overduin Andreea Angela Frankel Oliver Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-14 00:17:04 15.00 lei achitat
Overduin Andreea Angela MITEA IANIS Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-14 00:23:11 15.00 lei achitat
anonim Lazăr Emanuel Semimaraton Takata - 21Km brasov 2016-05-15 12:38:43 50.00 lei achitat
anonim Vintila Bogdan Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-15 21:12:59 30.00 lei achitat
Caeru Alexandra Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sbiu 2016-05-15 23:30:40 30.00 lei achitat
Melnic Tania Costache Igor Cursa Copiilor - 8-9 ani Chisinau 2016-05-16 12:18:46 50.00 lei achitat
costache catalina Overduin Pia Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadioara 2016-05-16 12:32:45 20.00 lei achitat
costache catalina MITEA IANIS Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-16 12:35:36 20.00 lei achitat
costache catalina Frankel Nathan Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-16 12:38:29 20.00 lei achitat
costache catalina Frankel Oliver Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-16 12:40:42 20.00 lei achitat
costache catalina Postelnicu Luca Cursa Copiilor - 6-7 ani Cisnadioara 2016-05-16 12:45:56 20.00 lei achitat
Craciun Rares Frant Ramona Ștafetă - 2x10Km Cluj-Napoca 2016-05-16 12:55:58 20.00 lei achitat
anonim Postelnicu Luca Cursa Copiilor - 6-7 ani Selimbar 2016-05-16 14:45:18 100.00 lei achitat
Pasca Ciprian Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-16 16:36:48 100.00 lei achitat
Florin Frant Frant Ramona Ștafetă - 2x10Km Bedford. UK 2016-05-16 17:06:22 250.00 lei achitat
Gutu Nona Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Deva 2016-05-16 19:10:33 10.00 lei achitat
Gutu Nona Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Deva 2016-05-16 19:12:20 50.00 lei achitat
Gutu Nona Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Deva 2016-05-16 19:18:57 10.00 lei achitat
Stefan Lucian Postelnicu Postelnicu Luca Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-16 20:28:16 50.00 lei achitat
anonim Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Zalău 2016-05-16 23:12:59 10.00 lei achitat
anonim Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Zalău 2016-05-16 23:37:18 10.00 lei achitat
anonim Costache Igor Cursa Copiilor - 8-9 ani Zalău 2016-05-16 23:38:18 1.60 lei achitat
anonim Costache Victor Crosul Visma - 5Km Zalău 2016-05-16 23:39:20 10.00 lei achitat
anonim Lazăr Emanuel Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-17 00:10:04 100.00 lei achitat
Beschea Alina Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-17 10:56:02 30.00 lei achitat
anonim Tescaru Anca Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-17 17:31:44 110.00 lei achitat
Pădurean Elena-Carmen Lazăr Emanuel Semimaraton Takata - 21Km Brasov 2016-05-18 08:58:49 30.00 lei achitat
Muresan Mihaela Simona Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 12:31:22 50.00 lei achitat
Chipaila Alin Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 14:11:11 125.00 lei achitat
Opris Cristina Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-18 16:04:15 100.00 lei achitat
Dugulan Ovidiu Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Dubai 2016-05-19 20:36:42 4.00 lei Plătește
Dugulan Ovidiu Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Dubai 2016-05-19 20:37:48 100.00 lei achitat
anonim Lazăr Emanuel Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-20 09:49:29 50.00 lei achitat
Vidrighin Raluca Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-20 17:27:48 100.00 lei achitat
Croitoru Alin Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-22 19:35:12 50.00 lei achitat
Rodean Ana Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-23 12:54:25 50.00 lei achitat
Leca Ioana Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-23 17:03:09 10.00 lei achitat
Hadnagy Zsuzsanna Leahu Cristian Semimaraton Takata - 21Km Sfantu Gheorghe 2016-05-23 21:18:45 42.00 lei Plătește
Lions Millenium Sibiu Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-23 21:42:55 800.00 lei achitat
Brad Daniel Burja Aurel Ștafetă - 2x10Km Sibiu 2016-05-24 08:55:35 100.00 lei achitat
anonim Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Madrid 2016-05-24 11:07:59 30.00 lei achitat
Ratiu Carmen Brylynskei Miruna Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-24 19:37:55 10.00 lei achitat
Vasile Adrian Apahidean Brylynskei Simona Cursa Copiilor - 4-5 ani Felacu 2016-05-24 19:58:38 25.00 lei Plătește
Vasile Adrian Apahidean Brylynskei Simona Cursa Copiilor - 4-5 ani Felacu 2016-05-24 20:00:22 40.00 lei achitat
Tordoir David Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sura mare, sibiu 2016-05-25 08:57:17 125.00 lei Plătește
Paun Veronica Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Bals 2016-05-25 09:44:59 10.00 lei achitat
Kanyaro Mihai Tompos Monika Ștafetă - 2x10Km Cisnadie 2016-05-25 10:53:09 100.00 lei achitat
anonim Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-25 13:45:47 10.00 lei achitat
botezan monica Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-25 21:37:28 10.00 lei achitat
Chipaila Alin Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-25 21:54:53 125.00 lei achitat
Chipaila Alin Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-25 22:06:24 525.00 lei achitat
Duta Liana Bogatu Melissa Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-26 00:03:39 100.00 lei achitat
Preda Andreea Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km Timisoara 2016-05-26 08:07:57 10.00 lei achitat
anonim Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-26 09:26:30 126.00 lei achitat
Frankel Lavinia Overduin Pia Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadioara 2016-05-26 11:05:43 10.00 lei achitat
Frankel Lavinia Frankel Nathan Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-26 11:18:31 30.00 lei achitat
Frankel Lavinia Costache Igor Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-26 11:20:45 30.00 lei achitat
Frankel Lavinia Frankel Oliver Cursa Copiilor - 8-9 ani Cisnadioara 2016-05-26 11:25:53 30.00 lei achitat
Frankel Lavinia Costache Victor Crosul Visma - 5Km Cisnadioara 2016-05-26 12:07:31 50.00 lei achitat
Frankel Lavinia Costache Catalina Crosul Visma - 5Km c 2016-05-26 12:16:07 50.00 lei achitat
anonim Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km Nurnberg 2016-05-26 14:21:54 45.00 lei achitat
Chipaila Alin Moleins Patrick Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-26 14:52:41 125.00 lei achitat
Maes Dominique Sureau Corinne Crosul Visma - 5Km Argonay France 2016-05-26 15:52:53 200.00 lei achitat
Rezi Erwin Rezi Cristina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-26 18:37:22 30.00 lei achitat
Sonia Opris Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Saliste /Sibiu 2016-05-26 22:47:21 20.00 lei achitat
Swiss Web Academy Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km sibiu 2016-05-27 09:53:13 400.00 lei achitat
anonim Enescu Marius Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-27 10:06:57 179.00 lei achitat
Popa George Baciu Sarah Mateea Cursa Copiilor - 8-9 ani Brasov 2016-05-27 10:37:45 30.00 lei achitat
anonim Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-05-27 10:38:33 10.00 lei achitat
troanca maria Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-27 11:31:28 10.00 lei achitat
pecheanu Dana Frankel Oliver Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-27 11:58:56 30.00 lei achitat
Pecheanu Dana Frankel Nathan Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-27 12:03:36 30.00 lei achitat
opris amalia Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani vertova 2016-05-27 12:07:05 50.00 lei achitat
Gheorghita Andrei Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Roman 2016-05-27 13:48:25 30.00 lei achitat
Vonica Loredana Gligor Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 14:53:29 125.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-27 14:54:15 525.00 lei achitat
anonim Abagiu Madalina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 15:12:21 10.00 lei achitat
Hanes Maria Lucia Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 15:35:25 10.00 lei achitat
Oprenea Daniela Dobrota Daniela Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 15:36:57 10.00 lei achitat
Bokor Stefan Apostol Valerian Ștafetă - 4x5Km SIBIU 2016-05-27 17:11:51 50.00 lei achitat
Hasan Ioana Gligor Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 17:43:31 100.00 lei achitat
Stănuș Cristina Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 19:04:33 30.00 lei achitat
Mihu Diana Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-27 20:46:51 100.00 lei achitat
Mihu Diana Gligor Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 20:50:00 200.00 lei achitat
Mihu Diana Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 21:04:13 100.00 lei achitat
Samarghitan Stefania Calvun Arina Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-27 21:33:27 9.60 lei achitat
Vonica Loredana Borza Remus Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:14:45 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-27 23:17:33 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Gligor Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:19:37 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Borza Remus Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:27:57 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Costache Victor Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:38:44 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Costache Catalina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:48:55 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Costache Igor Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-27 23:51:20 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Constantin Celestin Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:53:41 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Matei Claudiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:54:40 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Matei Ioana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:55:47 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Chiloflischi Mihai Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:57:39 125.00 lei achitat
anonim Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Cluj 2016-05-27 23:57:54 250.00 lei achitat
Vonica Loredana Rotariu Irina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 23:58:49 125.00 lei achitat
Vonica Daniela Matei Darius Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-28 00:11:53 125.00 lei achitat
Desmons Thibaut Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-28 00:19:13 126.00 lei achitat
anonim Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Tilisca 2016-05-28 00:35:30 10.00 lei achitat
Gabriel Tarnovan Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 07:41:47 100.00 lei achitat
Gabriel Tarnovan Gligor Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 07:54:41 50.00 lei achitat
Barna Corina Opris Vlad Andrei Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-30 21:37:17 30.00 lei achitat
costache catalina Al Mezayen Khaled Semimaraton Takata - 21Km Cisnadioara 2016-05-31 10:40:56 50.00 lei achitat
costache catalina Târnovan Anabella Crosul Visma - 5Km Cisnadioara 2016-05-31 10:44:04 50.00 lei achitat
DUBRY JANIER Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-06-02 17:28:02 20.00 lei achitat
Capatana Simona Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-06-02 17:29:27 10.00 lei achitat
Claudia Bumb Munteanu Mara Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-17 01:04:02 10.00 lei achitat
Mitrasca Felicia Rizzo Yves Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-06-13 13:00:23 200.00 lei achitat
Mezei Paula Maria Pleșa Georgiana-Maria Ștafetă - 4x5Km Sibiu 2016-04-25 15:52:15 95.00 lei achitat

Alergatori (251)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereConfirmat
Ilie Alexandra Sibiu 2016-03-02 22:39:33 Da
Costache Catalina Sibiu 2016-03-07 17:09:59 Da
Al Mezayen Khaled Sibiu 2016-03-07 18:06:39 Da
Gheorghe Nicolas Sibiu 2016-03-08 18:19:00 Nu
Gaigher Silvio Sibiu 2016-03-09 11:31:20 Da
Ignat Claudia Sibiu 2016-03-09 11:36:34 Da
Groza Theodora Sibiu 2016-03-09 11:40:49 Da
Costea Ionut Sibiu 2016-03-09 11:47:26 Da
Idu Cosmin Sibiu 2016-03-09 11:49:38 Da
Luca Liviu-Razvan Sibiu 2016-03-16 02:52:26 Da
Dan Codrut Alexandru Sibiu 2016-03-16 02:52:26 Da
Lungu Ion Sibiu 2016-03-16 02:52:26 Da
Dan Theodor Sibiu 2016-03-16 02:52:26 Da
Jacquet Julien Sibiu 2016-03-16 12:23:17 Da
Păun Andreea Elena Sibiu 2016-03-16 16:06:22 Da
Craciun Eugen Mihai Sibiu 2016-03-17 10:03:17 Da
Lonchamp Guillaume Sibiu 2016-03-18 18:31:31 Da
GHITA Florin Bucuresti 2016-03-21 13:43:12 Da
Veliscu Ovidiu Bucuresti 2016-04-03 19:21:20 Da
Enescu Marius Bucuresti 2016-04-03 20:39:00 Da
Vintila Bogdan Sibiu 2016-04-04 21:06:23 Da
Dragoslis Georgios Heilbronn, Deutschland 2016-04-04 21:08:24 Da
Popa Alina Cristina Sibiu 2016-04-07 09:25:12 Da
Popa Calin Nicolae Sibiu 2016-04-07 09:40:52 Da
Blaga Liliana Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Benta Cristina Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Mitrea Radu Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Bruma Ioana Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Crisan Viorica Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Manda Bogdan Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Ciobanu Andreea Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Gheorghiu Dani Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Musat Alex Bogdan Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Purcar Oana Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Stoica Magda Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Craciun Veronica Isabela Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Cremene Elida Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Ganga Camelia Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Buciumanu Sorin Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Leatu Cristina Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Baditoiu Simona Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Brylynskei Miruna Maria Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Costache Igor Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Goia Cristina Sibiu 2016-04-07 19:25:25 Da
Calin Ioana Sibiu 2016-04-08 09:34:36 Da
Dobre Catalina Craiova 2016-04-11 13:53:18 Da
Voicu Daniel Sibiu 2016-04-12 16:17:41 Da
Craciun Alex Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Sotelecan Silvia Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Bumb Claudia Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Borger Ana Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Dobrota Monica Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Pavel Oana Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Bunea Cristina Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Nastalin Bianca Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Dobrin Elisei Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Goja Ioana Gabriela Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Biris Razvan Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Dobrin Elisei Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Borza Remus Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Constantin Celestin Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Costache Victor Sibiu 2016-04-14 18:54:29 Da
Fat Mihai Alexandru Sibiu 2016-04-14 19:31:43 Da
Baila Bianca Sibiu 2016-04-15 11:39:30 Da
Puia Radu Sibiu 2016-04-15 16:38:56 Da
Domnica Dan Sibiu 2016-04-15 16:38:56 Da
Târnovan Anabella Sibiu 2016-04-15 19:45:57 Da
Zerbes Alexandra Rosenheim 2016-04-17 11:25:31 Da
Badiu Alexandra Sibu 2016-04-18 09:31:34 Da
Capraru Elena Diana Sibiu 2016-04-18 11:10:37 Da
Ungureanu Andreea Sibiu 2016-04-18 11:29:49 Da
Manoliu Cristina Sibiu 2016-04-18 11:36:57 Da
Pleșa Georgiana-Maria Sibiu 2016-04-22 09:53:52 Da
Opris Vlad Andrei Sibiu 2016-04-22 12:25:18 Da
Popescu Florentina Cluj Napoca 2016-04-23 14:25:35 Da
Popovici Paul Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Bujac Andrei Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Bara Nicoleta Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Moleins Patrick Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Merlin Laurent Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Sureau Corinne Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Merlin Anthony Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Borghina Horia Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Tirlea Raul Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Stanica Adrian Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Lengyel Siegfried Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Simtion Cosmin Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Cosma George Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Comsa Antonia Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Birza Sorin Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Rotaru Robert Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Stoica Radu Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Bolovan Cosmin Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Grigore Dragos Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Pascu Alexandru Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Blaga Mariana Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Oprea Sorin Virgil Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Lodea Antoniu Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Lapadat Loredana Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Ciuca Razvan Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Sburatura George Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Opris Mihai Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Popescu Mihail Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Apostol Valerian Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Moosz Andrei Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Popescu Claudiu Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Lechat Romain Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Rizzo Yves Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Pandea Arthur Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Piros Vlad Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Mihai Corina Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Craciunas Raluca Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Levier Adeline Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Borghina Victor Sibiu 2016-04-25 21:56:47 Da
Overduin Andreea Angela Sibiu 2016-04-26 18:39:46 Da
Lotrean Elisabeta Sibiu 2016-04-27 15:58:15 Da
Molnar Roxana Sibiu 2016-04-28 16:43:45 Da
guiol pierre sibiu 2016-05-03 13:27:39 Da
Sima Constantin Nicolae Sibiu 2016-05-09 16:15:45 Da
Iuga Ionut Stefan Sibiu 2016-05-09 16:37:00 Da
Motronea Nicolae Sibiu 2016-05-10 09:39:24 Da
Adina Stinga Sibiu 2016-05-10 10:58:51 Da
Loloiu Diana Sibiu 2016-05-10 16:11:30 Da
Tescaru Anca Sibiu 2016-05-10 20:02:35 Da
Badila Sebastian-Vasile Avrig 2016-05-11 09:47:46 Da
Stănescu Adriana Sibiu 2016-05-13 11:40:36 Da
Zorila Adriana Sibiu 2016-05-13 12:37:53 Da
Dordea Laurentiu Sibiu 2016-05-13 14:29:53 Da
Barb Giorgiana Maria Sibiu 2016-05-13 14:43:11 Da
Bruma Stefania Teodora Sibiu 2016-05-13 14:46:49 Da
Bogatu Radu Cristian Sibiu 2016-05-13 14:50:07 Da
Bogatu Melissa Maria Sibiu 2016-05-13 14:53:20 Da
Mihai Jinariu Sibiu 2016-05-13 15:11:54 Da
MITEA IANIS SIBIU 2016-05-13 15:14:41 Da
COSA MARIA SIBIU 2016-05-13 15:19:45 Da
Statie Eduard SIBIU 2016-05-13 15:28:41 Da
Frankel Nathan Cisnadioara 2016-05-13 15:36:04 Da
Frankel Oliver Cisnadioara 2016-05-13 15:38:13 Da
Overduin Pia Sibiu 2016-05-14 00:41:35 Da
Leahu Cristian Sf. Gheorghe 2016-05-14 19:24:19 Da
Borcea Anca-Maria Sibiu 2016-05-14 23:30:31 Da
Lazăr Emanuel Sibiu 2016-05-15 10:33:27 Da
Stoian Iulian Sibiu 2016-05-15 15:13:52 Da
Mărginean Mircea Sibiu 2016-05-15 18:51:46 Da
Ogrean Valentin Sibiu 2016-05-15 23:23:45 Da
Caeru Alexandra Sibiu 2016-05-15 23:25:42 Da
Postelnicu Luca Sibiu 2016-05-16 08:32:05 Da
Frant Ramona Sibiu 2016-05-16 11:54:14 Da
Fogorosiu David Sibiu 2016-05-16 12:26:18 Da
Chirodea Sergiu Sibiu 2016-05-16 12:48:49 Da
Solomon Cristian Bucuresti 2016-05-16 12:49:12 Da
BĂBUŞ SABIN bucuresti 2016-05-16 14:24:41 Nu
Tirsa Ilie Sibiu 2016-05-16 14:49:35 Da
Baciu Sarah Mateea Sibiu 2016-05-16 16:15:42 Da
Stoica Clara Andrada Sibiu 2016-05-16 16:37:10 Da
Tompos Monika Sibiu 2016-05-16 16:43:12 Da
Stoian Luca Sibiu 2016-05-16 22:25:05 Da
Marginean Marius Sibiu 2016-05-16 22:31:50 Da
Popenta Anca Sibiu 2016-05-16 22:36:10 Da
Traian Costea Alba iulia 2016-05-16 23:28:19 Da
Rusu Mihai Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Abagiu Madalina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Pumnea Manuela Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Tiurean Luiza Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Nechifor Anca Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Oane Marciana Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Zagoni Cristina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Rasnita Georgeta Cristina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Chiorean Alexandra Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Ananie Adela Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Racoltea Gilda Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Stancioi Simona Alexandra Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Cret Paula Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Bran Liviu Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Rezi Cristina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Matei Claudiu Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Matei Ioana Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Ciora Radu Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Imbru Rares Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Istrate Sebastian Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Oana Sebastian Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Gligor Ovidiu Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Munteanu Monica Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Catrina Andreea Barbatesti 2016-05-17 16:11:38 Da
Dobrota Daniela Timisoara 2016-05-17 16:11:38 Da
Ciobanu Ema Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Chiloflischi Mihai Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Vonica Razvan Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Munteanu Isabela Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Rotariu Irina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Vonica Alexandru Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Cubasa Andreea Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Barbulescu Anca Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Stancu Nicolae Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Bugeac George Catalin Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Cioceanu Daniela Mariana Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Mihaita Alexandru Laurentiu Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Lazar Alexandru Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Bogdan Dragos George Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Dumitru Elena Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Anton Alexandru Gabriel Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Neagu Laurentiu Alin Marian Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Malus Radu Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Corbu Maximilian Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Mihaila Anca Emilia Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Trandopolos Atanasis Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Badescu Florina Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Bacso George Radu Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Buleandra Mariana Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Curtean Natalia Miruna Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Hlusca Iulia Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Ifrim Alexandru Vlad Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Jeleriu Mihnea Florin Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Luscan Alina Maria Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Mariniuc Stefan Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Pintea Vlad Silviu Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Puscas Alexandru Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Stanciu Bogdan Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Vecian Marius Florin Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Rezi Bogdan Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Munteanu Mara Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Popa Ilinca Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Calvun Arina Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Brylynskei Simona Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Matei Darius Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Buciumanu Razvan Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Boeriu Marius Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Galan Petre Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Cascaval Robert Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Ionita Daniel Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Gheorghe Florin Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Cojocaru Nicusor Bucurest 2016-05-17 16:11:38 Da
Fernaga Anca Maria Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Hosu Mihai Darius Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Maxim Silviu Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Nastase Mihai Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Sandor Eduard Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Tanasie Bogdan Ionut Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Telegredean Alexandru Cluj-Napoca 2016-05-17 16:11:38 Da
Anton Mihai Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Barica Florin Alexandru Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Cozma George Catalin Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Buzatu Adrian Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Frasineanu George Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Ciucanu Codrin Alexandru Bucuresti 2016-05-17 16:11:38 Da
Ungureanu Petre Florentin Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Voina Adrian Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Burja Aurel Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Diac Tiberiu Sibiu 2016-05-19 21:06:50 Da
Perju Claudia Sibiu 2016-05-19 21:06:50 Da
Gligor Radu Sibiu 2016-05-20 19:44:05 Da