Aleargă oriunde în lume pentru o cauză de la maratonul din 2020

Pentru ce alergăm în 2020
februarie 26, 2020
Start înscrieri alergători și susținători 2020
martie 4, 2020

Vrei să alergi pentru o cauză de la cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu, dar nu vei putea fi la Sibiu în 30 mai? Indiferent ce cursă vrei să alergi, te încurajăm să lași urme oriunde te vei afla. Până acum, prietenii noștri au lăsat urme prin Birmingham, Londra, Paris, Frankfurt am Mein, Washington, Londra, San Francisco și alte orașe. (Aici poți vedea un album cu pozele alergătorilor din diaspora de anul trecut).

 

Ce trebuie să faci?

Te înscrii până în data de 11 mai, folosind linkul de înscriere, iar în căsuța Unde alergi, bifezi Altă locație.

După ce vei alerga, te rugăm să ne trimiți una sau câteva fotografii – cu tine sau zona pe unde alergi -, precum și track-ul cursei. Ne bucurăm tare mult dacă ne lași și câteva gânduri în care povestești despre pățaniile tale sau de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță.

 

Desigur, poți să faci o postare și pe rețelele de socializare. În acest caz, rugămintea noastră este să folosești #maratonsibiu și / sau să ne dai tag la pagina de facebook, pe lângă hashtag-urile cauzei sau cele pe care le folosești de obicei, pentru a ne ajuta să găsim postarea ta în fluxul nostru de noutăți.

După ce strângem toate pozele și mesajele, le vom promova într-un album special dedicat diasporei și / sau un articol pe site-ul nostru.

Îți mulțumim și-ți urăm spor la antrenamente.

În 30 mai, ne vedem la start, oriunde te afli.