Aleargă oriunde în lume pentru Maratonul Internațional Sibiu!

Fii eroul cauzei tale și câștigă un city break la Madrid!
aprilie 18, 2017
1 lună până la Maratonul Internațional Sibiu 2017!
aprilie 27, 2017

Locuiești în Tbilisi, Sydney, Zimnicea sau Tulcea și îți este imposibil să ajungi la Maratonul Internațional Sibiu, în 27 mai, dar una din cauzele noastre te îndeamnă să te pui în mișcare? Salutăm inițiativa și venim în întâmpinarea ta!

Ce trebuie să faci?

Te înscrii, alergi în orașul în care te afli și ne trimiți o fotografie cu tine. Noi, alături de comunitatea sibiană, îți mulțumim pentru sprijin și vom publica poza într-un album foto dedicat alergătorilor din „comunitatea extinsă”.

Cum te înscrii dacă alergi în afara Sibiului?

Folosești același link de înscriere, iar la câmpul Alerg în diaspora (oraș, țară) indici localitatea unde vei lăsa urme.

 

De-a lungul timpului, mai mulți alergători au ales să fie alături de noi, indiferent dacă evenimentul i-a prins în Portugalia sau SUA. Aici sunt doar două povești din câte s-au scris.

În 2015, sibianca Cristina Dinulescu a alergat în San Francisco crosul de 5 km. S-a trezit la 6 dimineața și a alergat pentru proiectul care a pus-o în mișcare: „fix pe lângă parcul național Presidio trece autostrada, dar pe alei miroase a conifere. Copacii sunt înalți și prin floricele zburdă colibri. Să creștem păduri, zic!”, anunța ea într-o postare pe facebook.

În 2014, Nicu Ștefănuță a decis să alerge 21 de km în orașul unde studia, în momentul desfășurării competiției.  „În 2014 eram la Washington și mă gândeam cu regret că voi rata maratonul. Dar mi-am spus că nu trebuie să fie așa, până la urmă putem mobiliza resurse pentru Sibiu de oriunde am fi în lume. Sunt sibian și mândru de asta, însă realitatea este că locuiesc departe de casă. Nimic nu ne împiedică însă să sprijinim Sibiul de oriunde suntem. Sibiul este un oraș emblemă al României, unul care invocă respect și admirație în multe locuri din lume, un nume bun de care ne bucurăm fiecare dintre noi. Sunt total pentru <semi-maraton remote> și știu că sibienii sunt gata să investească timp, energie și creativitate pentru orașul lor frumos și oamenii dragi de acasă!”

 

Următoarea poveste o poți spune tu.

În 27 mai, ne vedem la startul schimbării, oriunde te afli!